Nyt jätkät rotia – Case Tora Uppstrøm Berg


Hyvis

Mikä jumalauta näitä idiootteja vaivaa? Tigerilla oli/on upea scandinaavinen kaunotar Elin Nordegren ja Jonaksella jumalauta Ruotsin kuningasperheen hehkeempi misu. Ja mitä nää jätkät tekee!? Tiger petti omaansa jonkun järkyttävän kehäraakin kanssa, ja Jonas hairahtui norjalaiseen valokuvausopiskelijaan, ei edes valokuvamalliin.

Hei haloo, ihan oikeasti! Mitä teitä vaivaa? Tää ei voi olla todellista. Häpäisette meidät kaikki. Aikuiset ukot pystyy pitämään kullin kurissa halutessaan. Tiedän, ettei se ole helppoa, mutta voi kumpa ette monen kymmenen vuoden jälkeen enää retkahtaisi tuommoiseen teinipoikatouhuun noin helposti. Minä en ikinä panisi ketään muijani selän takana siinä vaiheessa, kun yhtä on pidetty 10 vuotta. Se on ero ensin ja sitten nusaseen muita. Sen verran pitää oikeesti löytyä selkärankaa, että vaimoa ei petetä. Selitystä ja lässytystä, jos joku väittää, että se vaa sattui. Ei se pippeli itsenään mene pimppiin, vaan kyllä siihen tarvitaan aina yläpää käskyttämään kaveria.

Hankkikaa melooni kaappiin tai ihan mitä tahansa, mutta älkää menkö ainakaan pudottamaan saavutettua tasoa hetken mielijohteesta naiskentelemalla aivan ketä sattuu. Kuinka tyhmä miehen pitää olla, että riskeeraa pitkän suhteen yhden ruotsin fiksuimmista ja kauneimmista naisista kanssa, ja etenkin se sattuu olemaan Madde.

Jonas, jos mulla olis Madde kahlittuna, oisin aika nöyrää poikaa. Jopa kynnysmatto. 😉

Liity tästä FB-ryhmään, jonka mielestä Tora laskutti ihan liian vähän tärkeästä paljastuksestaan.

e

Pahis.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

6 Responses to Nyt jätkät rotia – Case Tora Uppstrøm Berg

 1. Veela says:

  Kiitos. Juuri tuon halusin kuulla miehen sanomana, että se on mahdollista (olla pettämättä), ja jopa toivottavaa. Tämä oli hämmästyttävän terapeuttista.

  • P-man says:

   Juu, mä en iha oikeesti tajua, miks me äijät oltais jpku poikkeus? Yhtä lailla toi koskee molempia. en usko että kyse on mitenkään sukupuolesta, vaan enemmänki tyypistä yksilönä. Miesten pettämisestä vaan pääasiassa tehdään isompi nro kuin että naiset pettäis.

 2. Tiina says:

  Madde ei kyllä sisaruksista ole se hehkeämpi. Samanlaisia tusinaämmiä tulee kadulla vastaan. Victoria on persoonallisen kaunis.

  • P-man says:

   Pöh… Eikä oo tusinaämmä. Ihku se on. Victoriassakaan ei ole vikaa. Paitsi et se menee naimisiin… 😉

 3. oceansoul says:

  Uusi ulkoasu täällä(kin)! Melkein jo luulin eksyneeni väärään blogiin. 😛

  Pettäminen on kyllä jostain. Ei se paneminen toisen kanssa, vaan luottamuksen pettäminen.

  • P-man says:

   Moro!
   Meikä tunnustaa leikkineensä. Onks parempi vai huonompi? Ehkä selkeempi ainakin. 😀 Ja tehtiin hienot esittelyt ittestämme, ku niin moni on sellaisia toiminut. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: