Stondix, Kirsi Pyrhönen ja Laura Sinisalo


Onks kukaan nähnyt töllöstä Stondix-mainosparodiaa? Missä sellainen Sami Sykön näköinen hntahtava lääkäri kertoo vakavalla naamalla, kuin member pysyy pystyssä Stondixin avulla kaikki yöt ja illan. Mikä ton funktio oikein on? Vittuilla lääkeyhtiöille vai? Kuka ton takana on?

Sitten seuraava topic. Sain tänään kivoja uutisia. Meillä on siima aikas hyvin erään kalan kurkussa. Kyseessä on uus vaatealan toimija. Luvassa ois ns. hiljaista konsultointia liittyen merkin tuomiseen peräpohjolaan. Yks haastehan siinä kyllä on, kyseessä on naistenvaatelafka. Fuck. Ei nyt ehkä olla parhaita asiantuntijoita, mutta mielipiteitä riittää sitäkin enemmän. Mikään ei ole vielä varmaa ja tavataan asiakkaan edustajat ekan kerran joskus kesällä. Yontte oli luvannut tehdä katsausta suomen muotimarkkinoista ja kartottaa vähän tilaa, mihin väliin tuotemerkki pitäis yrittää tunkee.

Alettiin perehdyttää itteemme ja tilattiin toimistolle Glooria, Me Naiset, Cosmopolitan, Sara, Trendi, Anna, Kotiliesi (WTF?) Elle jne. siinä oli lehtimyyjällä huulipyöreenä, kun meikä teki tilausta tänään about 45 minuuttia. Jumalauta sentään! Me tilattiin lähes 499 eurolla ämmien lehtiä, tosin samalla luovuttiin vastapainoks Seiskoista ja Hymyistä – ja tietty Kallesta ja Jallusta tietty. 😉 Ollaan Seiskaa vaan ja ainoastaan Mediapastoria varten, ja nyt kun aletaan siirtyy suunnittelust toteutukseen, ei tarvii enää kahlaa suomalaisjulkkisten mediaesiintymisiä läpi ja tehdä niistä analyysia. Tosta hommasta täytyy muuten antaa Tippurille propsit, ei kiksit. Vaikka alku oli hankalaa, niin naikkosesta löytyi todellinen tutkijaluonne jostain sieltä balleriinojen alta piilosta. Hoiti homman tosi hyvin.

Pelottava Laura

Selaskelin tänään ekaa kertaa elämässäni Glooriaa. Kaiken kaikkiaan aika jännä lehti. Ehkä vähän nolottaa myöntää, mut voisin jopa oikeesti lukee sitä joiltain osin. Siinä oli hyvä juttu mm. johtajuudesta. Lehdessä tuli vastaan myös puolituttu ällökkini tamperelainen malli Laura. Nykyään Sinisalo., eikä enää malli, vaan Marimekon markkinoinnissa hommissa. Ja naimisissa ja oottaa lasta, niinkuin kaikki 30-vee. missit ja mallit nykyään. Gloorian johtajuusjutussa sanottiinkin, et Suomesta on tulossa kotiäitiyhteiskunta. Alle 3-vuotiaiden lasten äideistä vaan 30 prossaa käy duunissa. Ruotsissa luku on 70. Takas Lauraan…

Tapasin muidun ekan kerran legendaarisessa Cafe Europassa. Tais olla vuos 2000. En asunut vielä virallisesti Mansessa, mut oltiin täällä jotain teinibiletystä harrastamassa. Väärillä papruilla pääsä tuohon aikaan sisään vain Europaan. Olin ostamassa jotain tiskillä ja käännyin lähteäkseni takas pöytään. Jotenkin sitten onnistuin sählään GT:n kanssa ja kaadoin sen siinä vieressä seisovan mimmin tisseille. Muikki oli 99-prossan todennäköisyydellä toi Laura.

Ensin se alkoi huutaa mulle pää punaisena, että ”oon vitun suhari ja että sen mies, joka oli kuulemma gorillan kokoinen, tulee ja vetää mua pleksiin”. En tod. tiennyt, mitä sana pleksi ees tarkoittaa, mut repesin päin naamaa. Muija oli tosi pelottava ilmestys, koska sillä oli 182-senttisen rungon lisäksi vielä jotkut helvetilliset piikkarit jalassa. Sääret oli kuin Eiffelit, ja niitä oli kaks metriä. Jalkoja verhos maalman pienin ja tiukin musta minari. Muistan ton hetken ikuisesti. Minarin kanssa tiukka valkoinen kauluspaita, josta isot buubsit tunki väkisin ulos. Hiukset sellaisella 2000-luvun alku muotitörröllä. Vai olikohan vielä pitkä tukka silloin? En ole varma. Pöyhkee se oli kuin riikinkukko.

Sääret on mun amppeli!

Muija suuttui mun repeilystä niin paljon, että nakkas lasin pohjalle jääneet GT:n ja jäät mun päälle. Sit se polkas piikkareilla tennareille ja lähti vitomaan. Oli varvas mustana kaks viikkoa Varmaan murtui. Tais olla pientä känniylireagointia, koska näin sen illalla pötköttävän tyytyväisenä pitkin pituuttaan Europan soffalla about klo 24 kieppeillä.

Mitä mieltä hei ootte tästä 16-vee. p

Kiinalaisteini

imusta, joka on visiin kovaki nimi ulkomailla just nyt? Kirsi Pyrhönen luki Glooriassa. Vähän Ninjan näköö. Hyi helvetti, mä inhoon sitäkin… Näyttää ihan korpin ja kiinalaisen teinin risteytykseltä. Täs Kirsissä on jotain samaa. Yökyökyök. Mut Kirsi on kunnon tsyby. Artikkelissa sanottiin, et käy kiltisti lukion loppuun, vaikka mallihommia ois tarjolla kaikkialla ja jatkuvasti.

Hyvää yötä Manse!!! Toivottavasti ei tänä yönä seksiunia naapurin Ståhlbergista. 😉 😉

Ps. Maailman paskin semirasistinen vitsi sopii tähän loppuun, kun noi SDP:läisetkin rakentaa meille ”anti-monikulttuurista” Suomea. Mikä on juutalaisnaisten suosikkilehti?

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

17 Responses to Stondix, Kirsi Pyrhönen ja Laura Sinisalo

 1. Ilona V. says:

  Voi pojat, ei Cosmoa ja Annaa ja MeNaisia ois ikinä kannattanu tilata. Oisitte kaivanu lehtiroskiksista ihan-vitun-sama-minkä-vuoden kyseiset lehdet niin sisältö on sama ku tänäkin vuonna. Cosmon sisältö menee aika tarkkaan näin:

  ”Kymmenen helppoa vinkkiä laihdutukseen”
  ”Nainen, älä taivu median kauneusihanteisiin!”
  ”Kurvit kiinteämmiksi”
  ”Harrasta poikaystäväsi kanssa seksiä jännittävässä paikassa, esim. rappukäytävässä, ja jätä tää vitun lehti yöpöydälle auki, niin sun pojccis pääsee lukee sitä kanssa!”
  ”Syö itsesi solakaksi”
  ”Hyvää oloa ja piukeat pakarat joogasta”
  ”E-pillerit ovat hormonipaukku”
  ”Uusi selluliittivoide todella toimii!”
  ”C’mon, lets Zumba!”

  Otsikot vaan muuttuu, mutta sisältö on sama. Oisitte tilannu ennemmin vaiks Demin. 😀

  • P-man says:

   Kiitos. Ei voi tietää… Meinasin kyl kysyy siskoilta, mut ylpeys ei antanut periksi. ”mitkä on nykyään hottis naisten lehtii?”… Joo joo, työn takia tarttetaan!!! oikeesti… 😉 hmm…

   Onneks nuo voi aina perua, eikä mee omaan piikkiin. Mikä on Demi? Demilitarisoitu Naistenvyöhyke?

   • P-man says:

    ja sisältöhän oli tosi hyvää. Etenki toi ”Harrasta poikaystäväsäi kanssa seksiä”. 😉

 2. emsu says:

  Hhaaha :DD Joo mä kerran oikeen laadin kerralla jossai kirjotuspäissäni sellasen kirjotuksen, kun kävi niin hermoon toi cosmo ja millanen se on, naiskuvat ja kaikki… luetin kaverilla, oli kuulema hauskaa luettavaa. Ne jotkut iskuvinkit on oikeesti niin… 😀 hahahhaa!

  Ja mä oon sitä mieltä et mammat duuniin vaan! Ite en ainakaa jäis levittää persettä kotiin(btw, kun ei muutenkaan inspaa tollanen täs iäs) enkä varsinkaa ilkeis sanoo, et oon joku kotiäiti sillon kun multa kysytään ammattia, kun se ei ole mikään ammatti. Perusteluna: ”Se käy työstä, rakastan mun beibejä!” Mut joo tehkää miten lystäätte. Mitää kunnianhimoo jos se kotiäitiys on se elämän sisältö.

  ps. mullekin tuli joskus Demi ja se oli sillon ihan parasta maailmassa.

 3. Tanjuska says:

  Näin itsekin juuri ton Stodix -”mainoksen” – samaa mietin että mikä ton pointti on, miks se on tehty ja kuka sen on tehny.. Ei kyllä nyt auennu… 😀 No ehkä se joskus vielä aukeaa.. 😀 Iha hauska se ainaki oli.. 😛

 4. Tanjuska says:

  Oho, painovirhepaholainen iski.. Siis Stondix piti kirjoittamani.. ^^ 🙂

  • P-man says:

   Moro Tanjuska!

   Stodix tai stondix, kaikki käy! Asia ymmärretty kuitenkin.

   Mitäs Tanjuska pidät blogin ulkonäöstä? Onks tää selkeä? 🙂

  • P-man says:

   Kiitos ano! Never heard. 😀 Tutustutaan!

   Onkohan muuten suosikki vielä olemassa? Tulee lapsuus mieleen, ku siskot tilas sitä ”salaa” mutsilta, ja mä käyräytin ne. Kjäh, kjäh. Valehtelin viel äitille, et yks Bees et Honey -palstalla siskon kanssa samalla nikillä kirjoittanut plikka oli muka oikeesti sisko… 😉 Vähänkö systerit tykkäs musta!

   Yksi lempipuuhia oli värittää niiden Villivarsan (vai Hevoshullun? joku konilehti kuitenkin) hevoset tusseilla ja piirrellä nille pimppejä kylkeen ”tatuointina”. Sinä päivänä, ku hevoslehti tuli, mä en saanut hakee posteja ollenkaan… Muut piti kiinni, ku yks juos hakeen lehtee. Tsiisus, mitä touhua.

 5. Kati says:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta. tosin ehkä parempi ja luotettavampi ratkaisu olis ollut pyytää joltain oikeelta naisihmiseltä konsulttiapua..
  Lisäks ois hyvä tietää minkäikäisille naisille teiän ”kala” aikoo kledjunsa suunnata, saattaa olla puolet lehdistä turhia..mut hei, nyt kun oote moiset tilannu, niin olis oikeesti ihan kiva kuulla teidän mielipiteitä ko. lehdistä. annassa, me naisissa, Cosmossa ei hekä teille kauheesti oo, mut miten kotivinkki, kodin kuvalehti yms.
  ai nii, Demi on teiniversio annasta ja me naisista:)

  lukuiloa… 😉

  • P-man says:

   No ehdottomasti avaudutaan akkalehdistä! Näille repeiltiin jo tänään porukalla himassa. Levitettiin molskille kaikki mahdolliset ja mahdottomat lehdet ja alettiin tutkia sisältöjä. Jumanskeka mitä paskaa!!!

   Todettiin et saadaan perua puolet tilauksista. koska tänään saadun inputin myötä selvis, et kala tavoitteelee aikuisia naisia, ei mitään teinityttöjä. Ja me kyllä inistään sit apua sekä ammattilaisilta että täällä blogissa, jahka päästään alkuun jotenkin ja jos ees koko homma kotiutuu meille. Ja onhan meillä tippuri, jota ei tosin voi laskee muijaks millään tasolla… 😉 😀

 6. Teme says:

  Tuo ”Stondix”-mainos näyttäisi olevan ’Ketonen & Myllyrinne’-ohjelman mainos. Tuon duon toinen osapuoli näkyy puolestaan toisessa ”mainoksessa”, jossa myydään ”pierudetektoria”.

  En tosin löydä mistään lisätietoa siitä onko kolmas tuotantokausi tulossa, mutta tuo viittanee siihen.

  • P-man says:

   moro teme! taitaa itse asiassa olla tulossa… noiden perusteella. repesin hieman, kun kuulin kans sen farttimainoksen. ;j

 7. Päivitysilmoitus: O(u mai good)net Finland « Ristipissarit

 8. Toni says:

  Jep, sketsisarja Ketonen ja Myllyrinteen Kari Ketonen. On muuten paras kotimainen sketsisarja pitkään aikaan. Suosittelen, aivan loistavaa mustaa huumoria kuten mainoksestakin voi todeta. Toivottavasti tulee kolmas kausi!

 9. Nimetön says:

  Ei voinu muuten olla siellä Europassa Laura, koska ainakin omien muistikuvien mukaan sen tapauksessa ei voi käyttää sanaa isot tissit :o)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: