Ihme paskaa, sanonpahan vaan.


Vappu tuli, oli ja meni… ja hyvä niin. Onko liikaa pyydetty, et äijä olis päässy vähän nollaileen, kun on saanu koko vitun alkuvuoden kestäneet projektit ja tentit ja muun paskan suoritettua kunnialla pois alta? Ilmeisesti. Hakee meinaa hieman välil huumorii ton naisen kanssa. Tai hakiski vaan välil, mut ku toi ihminen vaan räjähtää käsiin kerran kuussa ihan täysin. Ku jotain pommia purkais… on se jumalauta. Meitsi ei kuulu erikoisjoukkoihin ja vaikka kuuluisinki nii en usko et tota olis ees mahkut purkaa. Vituttaa ihan armottomasti ja ajattelin jakaa sen teidän kans.

Tän kertaisella itkupotkuraivarilla oli jännät seuraukset. Jenna päätti sit samoin lämpösin soittaa näsipuiston mellakan keskellä vappuilevalle Karzulle ja ihan virallisesti avautui sit tästä meidän jutusta. Sweeeeeet, duuuuude. Kylhän se siitä todellisuudes jo tiesi kerta Seija ilmeisesti oli kertonut… tiiä sit mistä SEIJA tiesi. 😉 Äijille tiedoks, et siitä johtui siis se huuto kännykästä, kun koitin repii sitä pois ja saada naista tajuaan, et huono, HUONO… huono idea. Mut turhaan, kun se lukkiutui rokuun kännyn kans. Jesh. Nyt pukkaa suht jäätävää viestii sekä Jennalta että Karzulta. This is living!

Malmön reissu toteutetaan nyt näillä näkymin ilman Jennaa. Ei sitä tollasena uskalla viedä porukoille ensiesittelyyn, koska ei se oo vieläkään ihan oma itsensä. Saapahan taas rauhoittua tääl sillä välin. Me lähetään Ansun ja Mitsun kans vissii ajeleen keskiviikkona tai torstaina ja ollaan sit loppuviikko siel tsekkaas uusioperheen uusinta naamaa. Tulee ehkä ihan hyvään saumaan tää reissu.

Eääh, blaah, blääh. Toisaalta tuntuu typerältä ja jopa väärältä kiukutella ja avautua tästä tääl, koska Jenna on monilta osin parasta mitä mulle on tapahtunu… mutta sit kerran kuussa muutaman päivän ajan sen päässä tapahtuu jotain ihan käsittämätöntä, mitä oon parhaani mukaan koittanut mukailla ja ymmärtää, mut ei riitä nääs. On tää vaan hienoo.

Kiitos ja kuulemiin.

7 Responses to Ihme paskaa, sanonpahan vaan.

 1. E-rich says:

  Sori taas tää kielenkäyttö. En vaan saanut nätimpään pakettiin, kun ei nää päänsisäiset ajatuksetkaan oo yhtään sen nätimpiä.

 2. Uneton Tampereella says:

  Miks mulle tulee teiän kirjotuksista semmonen tädillinen olo että tekee mieli jatkuvasti kanavoida jotain nettiparisuhdeterapeuttia? Nettiparisuhde… No mut joo. Tajuaako Jenna siis ite sen et se on kerran kuussa ihan joku toinen ihminen? Jos ei, niin ok, huonompi homma, mut jos, niin oisko mitenkään mahollista et se ja Eerikki ottais vaan etäisyyttä toisiinsa aina sen muutaman päivää? Siinä mielessähän pms-sekoilu on vähemmän huolestuttavaa et toisin kuin vaikka aina humalassa sekoaminen, pms-aggressiot ei luultavasti kerro mistään epämääräsistä patoutumista. Ja sit toisaalta se on kyllä aika pelottavaa siinä mielessä et – ite ainakin – kuvittelen tietysti koko ajan olevani ihan normaali, ja yhtäkkiä kaikki muut ihmiset on muuttunu ilkeiks. Mut jos toi toistuu kuukaudesta toiseen niin luulis Jennan itekin huomaavan.

  • P-man says:

   mitä on kanavointi?

   En tiiä joo, mikä sitä muidua vaivaa, mut se todella alkaa rassata meidän kaikkien välejä. Kun omas kotonaan jonkun yhden muikki riehuu, muut joutuu oleen aina varpaillaan, ni ei toi nyt ole reilua… Vituttaa suoraan sanoen. 😦 Mä voin hyvinkin alkaa pelkkää nettiparisuhteesee jos se ois helpompaa ku noi livet. Oon taas itte ni täys akkojen hölmöilyä, että aion olla munkki ainaki vuoteen 2011. Tai no, jouluun nyt aluks. Tosin siihen voi kuulemma kuolla, jos pitää liian pitkän selibaatin. Ehkä haastan noi kakskin selbaan! 😉

  • E-rich says:

   Kyl Jenna sen tajuaa kaikki ne kuukauden muut päivät ja itekin aina hajoilee sille, et ei oo todellista kuinka erilainen, pimee ja joku ihan muu hän on PMS-vaihees… mutta sit kun taas on SE aika, niin ilmeisesti se ajattelu vaan sumentuu taas, eikä se sillä hetkellä ainakaan myönnä mitään. Kewl. Eli ei oikeestaan wörki toi etäisyyden ottaminen. :S ja toisaalta kun miettii meidän mahdollista tulevaisuutta, niin mitä mä sit teen jos asutaan yhdessä? En kai mä nyt aina voi lähtee kodistani evakkoonkaan. Noh, onneks ei tarvii viel päättää tommosia asioita kerta eivät oo ajankohtaisia. Mut pistäähän se miettiin. .___.

   • Uneton Tampereella says:

    Auts. Jaksamista tuon kans vaan sitte. Vois tietysti toivoa et Jenna, kerta kuitenkin suurimman osan ajasta tajuaa et kaikki ei oo ihan ok, jossain vaiheessa kyselis vielä gyneltä tai joltain jos sen pms-oireisiin ois jotain ratkasuja.

    Ja kanavointi on kai semmosta mitä joku huuhaa-meedio vois tehdä – esim. että ”kanavoinpa tässä Michael Jacksonin henkeä”.

 3. lotski says:

  Mulla ainakin pillerit tuhatkertaisti noi pms kilarit. Elämä huomattavasti helpompaa pillereiden lopettamisen jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: