Kreikkalaisista sanottua


paljon on hyvääkin!

Liityin mielenkiinnosta grouppiin nimeltä ”Kyllä kreikkaan näköjään rahaa mahtuu muttei lasten reumasairaalaan”. Voi luoja, mitä pellejä grouppi oli täys. Miten kukaan voi edes verrata sitä reumaa ja Kreikan tilannetta toisiinsa? Eikö nuo urpot tajua, ettei tavallisen kreikan kansalaiset mitään ole aiheuttaneet, vaan ongelma on hieman ylemmällä tasolla. No, kiitos tällaisten urporyhmien nyt sitten vihataan kreikkalaisia enemmän kuin somaleita. Tässä otteit kommenteista. Ollaanko me tyhmiä vai rasisteja vai tyhmiä ja rasisteja, häh?

 • Portugali ja espanja on kasi ojossa seuraavana…. onneks taa vitun EU saa saman kohtalon ku Neuvostoliitto!!!! hahahahhaa … ja markka takas 😀
 • Vittuun koko saatanan kreikka. Vanhanen ja Katainen mukaan !!!!

 • HYVÄT VELJET JA SISARET RYHMÄMME LIITTYKÄÄ!! TUETAAN PARTIOLAISIA JA KISSAN PENTUJA ENNEN HOMO-KREIKKALAISIA!!! http://www.facebook.com/group.php?gid=117735584924844&v=info&ref=mf
 • Sen verran muutosta mielipiteissäni että tavalliset kreikkalaiset tuskin ovat syypäitä mihinkään. Maan korruptio ja harmaa talous (bisnesmiehet) ovat syyllisiä, mutta kansalaisia rankaistaan. Silti lainoitus vai pahentaa asiaa, työntekijöiltä viedään tuloja ja rötösherrat jatkavat entiseen malliin. :/ Islantilaiset yritti ostaa maailmaa lainarahalla, kreikkalaiset on eläny yli varojensa jo ennen EU:ta… Kreikka pääs EU:n ja EMU:n jäseneks kun lisäsivät huorat, varkaat ja trokarit BKT:hen… Turkilla talous on kait tosiaan reilassa, eivät vaan ole tarpeeksi demokraattisia
 • mulla yks tuttu kusipaa avas sinne raflan tossa jokuaika takaperin …. toivottavasti joku mellakka porukka polttaa sen ja tappaa ja raiskaa vaikka loput!… ei vois vahempaa kiinnostaa koko paska maa….. POMMIA PERAAN VAAN!!!
 • Matkatoimistojen kyselyissä Kreikan veto matkailumaana on täysin samaa tasoa kuin ennen tätä kriisiä. Ei Suomalainen enemmistö välitä mihin niitä rahoja Suomen valtio tunkee, pääasia että oma perse saa rusketusta Ateenan auringossa. –

Eikö me muka parempaan argumentaatioon pystytä? Ei ihme eettä meitä pidetään junttikansana. 😦

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

18 Responses to Kreikkalaisista sanottua

 1. Tiina says:

  Onneksi tavis suomijuntti ei päätä tämän maan asioista. Nyt ei nähdä puita metsältä. Moni ei tiedosta sitä, mitä tapahtuu jos Kreikalle ei lainata.

  Idioottimaista rinnastaa reumasairaalat ym tähän. Tajuavatko ihmiset, että se 1,6 miljardia ei ole mistään pois. Sitä ei revitä mistään valtion budjetista, vaan se on lainarahaa, kuten suurin osa käytössä olevasta rahasta.

 2. Niiskis says:

  Olipas typeriä kommentteja 😦 Suomalaisille tuntuu aina nousevan viha päälle, kun joku asia uhkaa reumapotilaita, kissoja ja partiolaisia.

 3. tammikuu44 says:

  Voi Tiina kiltti, se 1,6 miljardia on kyllä meiltä suomalaisilta pois, sillä se velkarahakin on maksettava takaisin eikä meillä ole mitän vakuuksia siitä, että Kreikka maksaisi saamansa rahat meille takaisin. Itse asiassa Kreikka käyttää meiltä saamansa rahat pankeilta saamiensa lainojen maksuun. Me tuemme siis eurooppalaisia pankkeja, ei niinkää kreikkalaisia, joiden palkat pienenevät ja verot nousevat holtittoman maan hallinnon ansiosta.

  Suomen valtiolla on kyllä velkaa mutta huomattavasti vähemmän kuin monella EU-maalla ja sitä velkataakkaa ei saisi kasvattaa. Valtion rahat tulevat meiltä veronmaksajilta veroina. Niilla rahoilla rakennetaan kouluja ja maanteitä yms. – joskus tarvitaan lainaa, mutta mutta sekin on maksettava takaisin.

 4. Tiina says:

  Tammikuu44, kommenttisi voisi muuten olla asiallinen, mutta mielestäni kiltittely on hävytöntä väheksyntää.

  En ole väittänytkään että pelastaisimme Kreikan. Pelkäämme ennen muuta heijastusvaikutuksia. Lainaaminen ei ole kulutusmeno, vaan eräänlainen investointi. Parhaimmassa tapauksessa Suomi tekee lainaamisella voittoa. Sehän on lainaamisen tarkoitus.
  Kenties Kreikka ei maksa velkaansa sovitulla aikataululla, mutta Kreikan irrottaminen rahaliitosta kaataisi pankkeja, mikä voisi järkyttää koko Euroopan taloutta. Nimenomaan tässä ei olla pelastamassa ylivelkaantunutta Kreikkaa vaan koko euroaluetta. Laina on mielestäni aika pieni panostus verrattuna siihen mitä tapahtuisi jos kriisi leviäisi. Euron romahdus tulisi erittäin kalliiksi myös suomalaisille.

  Kukaan meistä ei ole ennustajaeukko. Ei voi tietää maksaako Kreikka velkansa ajallaan, mutta haluaisitko sinä tammikuu44 ottaa siitä selvää mitä tapahtuisi, jollei lainattaisi? Lainan annon arvostelun sijaan voisit sitten ehdottaa parempaa ratkaisumallia. Voisit kertoa miten Sinun vaihtoehtoinen ratkaisumallisi vaikuttaisi Suomen ja muun Euroopan talouteen.

  • tammikuu44 says:

   Jospa tekisimme kompromissin: lainasimme tai emme lopputulos on lähellä katastrofia ja kärsijöinä ovat kiltit, tavalliset ihmiset, eikö? Mutta emmehän toki haluaisi käyttää kreikkalaisten hädänalaista tilaa hyväksemme tavoittelemalla lainaamallamme rahalla yksinomaan voittoja! Menettely paljastaai tämän liberaalin tuhokapitalismin todelliset kasvot.

   • Tiina says:

    tammikuu44, jutuissasi ei ole tolkkua. Lainassa piilee riski, mutta olisitko valmis ottamaan riskin olla lainaamatta?

    Ihmiset vikisevät kun ei ole rahoja reumasairaalaan tai vanhustenhoitoon. Eipä olisi rahaa tähän lainaankaan. Mutta valittavana on kaksi pahaa, josta lainan ottaminen ja antaminen on pienempi paha. Lainan antamatta jättämisestä seuraisi pahempaa, ja juuri köyhemmille kansalaisille.
    Kreikan kaatuessa menetettäisiin mm. sinne sijoitettua rahaa, etupäässä eläkerahastojen sijoituksia. Kreikan kaaduttua, kaatuisivat seuravaaksi dominoefektinä Espanja, Portugali, Irlanti ja Italia.

    Praise The Lord, etteivät kaltaisesi populistipersut ole asiasta päättämässä.

 5. P-man says:

  Suorastaan absurdia rinnastaa noi asiat yhteen, Reuma ja Kreikka siis. Eri rahasta kyse. Ja kyllä se niin vaan on, että taatusti enemmän tulee takkiin, jossei lainata. Ei tää nytkään tietty miltään hienolta vaikuta, mutta toisaalta en tahdo nähdä sitä tilannetta, ku koko euroalue on taas jäätävässä kriisissä…

  Onks kellään muulla krapula? xD

 6. Tiina says:

  Lätkä ei mennyt ihan putkeen. Tuomo Ruudun hotness oli kadonnut jonnekin. Jopa Pasi Nurminen oli pantavampi. Tiina humalassa kuittaa. Ei kun en vielä kuittaakaan. Missä ovat laiskat Yontte ja E-Rich? Heillä on myös vastuu lukijoista. Pidän susta P-Man, mutta noi kaksi ovat vain laiminlyöneet tätä blogia.
  Pitäiskö postata eka kännipostaus

  • P-man says:

   anna tulla!!!!! 😀 Siis kännipostaus. Erkka on kai Malmöössä ja Yontte jollain meditaatiokurssilla. No, en kyl oikeesti tiiä Yontesta. Mä en oikein voi sanoo tohon poikien pantavuuteen oikke mtn…

 7. Tiina says:

  Mutta kun en osaa kirjoittaa enäää oikein, niin se on ongelma. Mutta joo, Tuomolla on hirvee juurikasvu. Toisaalta SO WHAT, koska tyyppi muuten vaikuttaa kivalta. Vitsi mulla oli hyvä postaus lapsettomien lauantaina, joten ajattelin poistaa sen, mutta en halua eloukkaa ketään. Tarkemmin mulla on yksi lukija, jota en halunnut loukata. Vaikka mulla olis mikä mielipide.
  Ja raadollinen.

  Mä luulin että mulla oli paska suhde, mutta sen aikaa kun avokki on ollut pois, niin ei ole tullut mieleen. Kauhea ikävä. Ja kaikesta pölöstä mistä vois sanoa, niin muistaa, et ai niin se toinen on pois. Mulla ei ole siis paskaa suhdetta, vaan mä olen se paska. Mitäs sit tehdään?

  • P-man says:

   No. siis sittenhän sitä on tarkemman itsetutkiskelun paikka. Mä oon usein huomannut et peili se on, mihin aina ekana pitäis vilkaista… Ensin varmaan täytyis tunnustaa, missä jamassa on, sit miettiä mihin haluu mennä ja sit valita keinot ja lopjulta toteuttaaa asiat jossain aikataulissa. Näin ne bisnesmaailmassa meil menee ja sopii myös privaan.

   Terkut jatkoilta. ;D
   Ja jeps, oot niin oikeessa juurikasvun kanssa. Sillä ei ole paskankaan väliä. tuomo on hyvä pelaaja ja rento kommentaattori, joten se ratkaisee. yritän nykyään ittekin kattoon asioita aina positiivisemmin, ennen ku alan haukkuun ihmisiä. Mut ei onneks kaikista siltiäkään tarrt tykätä. Tuliko krabula? Mulla joo… 😉

   LAPSETTOMIEN MIKÄ???? TÄH.

   • anna says:

    lapsettomien lauantai, sitä ”vietetään” lauantaina ennen äitienpäivää, ilmeisesti tarkoitus olla muistopäivä niille jotka haluavat lasta, mutta eivät sitä ole saaneet. juhlapäivä taitaa olla vähän väärä sana, koska olen käsittänyt päivän sisällön just niin, että se on surullista kun ei ole sitä lasta tullut.. vaikka toisaalta voishan sitä juhliakkin, ettei oo aamulla heti joku penska sängynvieressä herättämässä..

    mä huomasin että tuomo ruutu oli hakenut hiuksiinsa vähän semmosta mikko leppilampi -tyyppistä limalettivaikutelmaa 😉 pasi nurmista on vaan pakko fanittaa 😀

 8. Tiina says:

  Tulipa juotua PALJON. Nyt on katujyrän alle jäänyt olo. Pasi Nurminen on niin hauska. En olisi muuten katsonut koko matsia eilen, mutta noiden kahden takia oli pakko. Toivottavasti maikkari tulevaisuudessa tietää Pasi Nurmisen arvon.

  • P-man says:

   Samma här. Katsoin sivusilmällä matsii ja keskityttiin enemmän juhlimiseen. Lopulta tuli järkyttävä fight, ku yks penkkirurheilijafrendi, joka ei tiedä hevon veetä lätkästä, alko sössöttää näkymyksiään tappiosta vähän turhan innokkaasti. Argh. Niin rasittavaa. Kaikkihan osais pelata siis itse paremmin. Tuskin!!! Krabbe vaan pahenee…

   Yontte tappaa mut, molskiin tuli aika pahaa damagea, ku pelattii kännipelia liian suurella aatteen palolla… 😦 Fuck.

   Nyt kuulkaas mätölle ja sit jos vaiks hurauttais mammaa moikkaan munat huurussa pykällä. 😀 Nauttikaahan nyt mammat tai tulevat sellaiset!

 9. P-man says:

  Hei hei hei, nyt tää alkaa saada jo surkuhupaisat piirteet. V*tun pikkusieluiset idiootit kun ne leimaa koko kansaknnan! Eihän tässä vielä ole ketään oikeesti sattunut mut kohta sattuu, jossei mitään tehdä… 😦 Mä häpeän olla suomalainen. taas kerran.

  http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=96092112406&ref=mf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: