Ero


Nyt ollaan sitten tultu siihen tilanteeseen, et meitsikin on näillä näkymin taas sinkku. Saattaa tulla yllärinä, kun en oo oikein ehtinyt päivitteleen tänne mitään viimeaikaisia tapahtumia, mut näin on. Ja tulihan se oikeestaan mullekin yllärinä. Olo on sanoinkuvaamattoman paha, enkä jaksa tehdä mitään. Tuntuu ihan uskomattoman paskalta, että taas yks muija pettää luottamuksen.

Noh, tällä kertaa ei sentään tarvinnut purkaa kihlausta, eikä muija vaihtanut sentään suuntaustaan… ei todella, kun kehtas juhannuksena säätää yksissä bileissä mun luokkakaverin kans ja vielä heittää syyn mun niskoille. Onneks nyt on kesä, muuten olisin ehkä tehnyt sille jätkälle jotain mitä olisin voinut myöhemmin katua. Kivat kolme vuotta ”yhteistä” opiskeluakin vielä edessä sen kusipään kans.

Koko paskakierre lähti oikeestaan siitä, kun Seija silloin ramppas ”hoitamassa” meidän toipilasta Testoksessa. Ja sit eräänä viikonloppuna, kun Jennakin jäi yöks niin Karzu oli jostain syystä ängennyt aamulla mukaan. En tiedä mitä se oli Jennalle sanonut sillä välin, kun olin suihkussa, mut jotain oli selkeesti tapahtunut, koska Jenna oli niin erilainen. Jotenkin etäisempi ja kylmempi… mun on pakko vielä selvittää mitä se oli, koska ilmeisesti sen perusteella Jenna koki oikeudekseen perseillä jussina ja vielä mun nähden. Tai en mä ainakaan muuta siihen sen käytökseen pysty linkittään.

Tää viikko on mennyt jotenkin ihan sumussa. Ei oo varmaan kovin äijämäistä todeta, mut sydämeen sattuu. Nyt saa P-man ja Yonttekin tietää asioiden todellisen laidan, ellei oo vielä tilannetta hokannut mun käytöksestä. En oo ollut oikeen juttutuulella.

Tän kaiken lisäks fammu on ollu tosi huonossa kunnossa taas jonkin aikaa. Senkään takia mua ei oo näkynyt eikä kuulunut. Olin kesäkuun aikana muutamaankin otteeseen Uppsalassa.

Kelit on sentään kesäiset. Harmi vaan, ettei lohduta nyt. Onneks on voinut sentään kattella futista. Muuhun ei ehkä nyt kykenekään. Kiva kesä, jee.

13 Responses to Ero

 1. E-rich says:

  Ainoo plussa mitä pystyy nyt aatteleen on se, ettei tarvii enää kestää niitä naisen jäätäviä kilareita. Mut sekin on yllättävän laiha lohtu ny. 😦

  • P-man says:

   Mitä saatanaa? Kyl mä aattelin, et äijää joku vaivaa mut en mä tienny yhtää tarkemmin. Ilmankos Seija soitteli mulle jussina känäpäissään about tsiljoona kertaa ja kyseli, missä sä oot. Ja että vietänkö mä juhannusta sun ja Jennan kanssa.meni täysin käpy taas siihenki muijaan. se oli kertonut ukolleen näistä mun hoivaisreissuista ja sain juhannuksena vastaajaan tappouhkauksen. no, ei mua varmaan kukaan tapa, mut kuitenki aika jäätäävää. tää oli kuulemma kostoksi siitä, että kirjoittelen siitä tunnistettavasti blogissa. enkä ees vittu kirjoittele.

   sulle oli muuten tullut kirje uppsalasta. samoin yontelle joku. jätin ne siihen keittiön pöydälle. Oon rangella viel hetken mut illal vois mennä terassille? älä masentele, siitä se elämä taas alkaa. lähde meseen illalla? roosteriin!

   kuulitko yontesta? sai paniikkikohtauksen ku oli porukoilla ja mutsinsa vei sen ensiapuun, ku luuli et sydän petti… tiedoks lukijoillekin, et yontte on ollut aivan saatanan pihalla viimeiset kuukaudet. sekoilee bisneksen ja noiden buddhajuttujensa kanssa kybällä. ei se muuten haittaa. mut koko testos haisee suitsukkeille ja meildän kusilaarin ylipuolelle on ilmestynyt pahojen henkien karkoitin. kusessako niitä demoneita on? enemmän kantsis olla huolissaan siitä, mihin meikä lastaa siittiöitään… kuulin tänään, et toinen niistä juhannuksena köyrimistäni eukoista oli bi ja toinen naimisissa. jeespoks. näin sitä pitää Piimänni! isi taputtaa varmaan luuta myöten päähän ja toteaa, että ettei sulla poikani hankaluuksia ollutkaan ennestään… vittu.

 2. Ylle says:

  Nyt on taas aika kirjoittaa. Tällä kertaa yritän pidättäytyä oman elämänkertani vuodattamisesta ja sanonkin vain

  Erich,
  jag hoppas att din farmor mår bättre.
  Det är mer än du förmår, men du klarar det själv. Det tar tid. Jättemycket (andlig) styrka till dig.

  (förlåt, de va myki svår att skriva me grammatik)

  Jontte,
  lepää, lepää ja lepää. Rohkeasti vain täysi irroittautuminen työstä ja kaikesta mikä tuntuu pahalta tai stressaa. Tilanne on selvästi paha, toivottavasti saat tukea ja keskusteluseuraa läheisiltäsi/ammattiauttajalta.

  P-man,
  sydämelliset onnitteluni juhannuksesta, pesää ku pesää, mutta sait kuitenkin! 😉

 3. femi says:

  stackars dig…

  kämpa hårt!

  kisat ei ole vielä ohi, aina tulee uusia matseja!

 4. P-man says:

  Kiitos. tavallaan pistää masentaa, koska toi jälkikäteen saatu tieto vaikuttaa siltä, että sain SäPiä, mutta toisaalta loota kun loota. tässä elämän vaiheessa on vissiin turha oottaa mitään suurta henkistä yhteyttä aktin aikana… ihan sama. kurjinta täs on, että oon menny nussiin golfmaikkani kanssa. 😦 siitä mulla on ihan oikeeki morkkis. enhän mää ees tuntenut noita juhannusihmisiä mut golfmuikista on tullut rangereissujen myötä melkein ystävä. okei joo, lieventävä asianhaara on, et sen mies petti sitä keväällä (ja on kai pettänyt 20 vuotta liikematkoilla) ja niillä on ero vireillä, mut hei haloo, se on mun golfopettaja ja ystävä. mut ei kato, ku piti olla tyhmä. ajettiin lake sidesta himaan (pelireissu vammalaan) ja pysähdyttiin sit ex tempore tien varteen pellon laitaan kuksiin. bägit ulos farmarista, viltit tilalle ja eikun autolle kyytiä… ei tsiisus. se on varmaan tosi mukana kyytsätä lastenvaunui ja rattaita siinä takaluukussa, joss tteään 30 vuotta nuorempi kundi on viimeksi kuksinut. oon mäkin ihan helvetin tyhmä.

  yks hyvä puoli onneks on, viime aikoina mulla on ihanan kokeilunhaluisia naisia! seksi on maistunut muuuallakin kuin kotisängyssä pimeessä omaa kroppaa häveten ja tietty lähetyssaarnaajassa uutisten ja urkin välillä hätäseen. toissa viikolla paneskeltiin kotikylän tsybyn anssa paikallisen urheilukentän seiväspatjalla ja oli siinä kylän mopojengillä ihmettelemistä, kun pamahtivat paikalle. 😉

 5. femi says:

  hmmm… tämän luettuani harkisten itsekin tota koti kylän reserviin sekaantumista..

 6. E-rich says:

  Tack till alla er som visat medkänsla. 🙂 Vi är unga osv… Joo-o, pojat ei oikeen tykkää jos höpötän täällä ruotsiks, joten palataan finskaileen. Ja hyvinhän Ylle sun ruotsis taipuu! Ja fammukin voi taas just nyt suht hyvin, mut se tilanne muuttuu ihan turhan nopsaa. :/

  Ootte te kyl mahtavii ku jaksatte tsempata meikäpoikaa. 🙂 Femille sen verran, et tiiän kyl mitä tolla kisakommentillas hait takaa, mut haluan tarkentaa, et ei tää ainakaan mulle oo ollut mitään peliä. Jennasta en niinkään menis takuuseen. En pysty ees nukkuun kunnolla ku vaan kelaan et mitä lopulta tein väärin ku se sanoi tän olevan mun omaa syytä, et mä ajoin meidät tähän tilanteeseen. Mun mielestä olis vähintään reilua avata tota väittämää ees vähän. Toisaalta nyt ei ehkä oo hyvä hetki puida sen kans mitään ku mun verkkokalvoille on syöpynyt vähemmän miellyttävä kuva siitä mitä jouduin todistaan jussijuhlissa, enkä halua nyt nähdä tai kuullakaan ihmisestä. Ehkä sit myöhemmin…

  P-man… ei toi sunkaa touhus kauheen hyvältä vaikuta. Tosin paremmalta ku meitsin. Mut toi golfmaikan kuksaseminen oli kyl alta riman. Case seiväshyppypatjasta sen sijaan pojot. Mitä sulle on tapahtunu? Voitaisko pistää kerralla meidän kaikkien asiat kondikseen?! Eihän tästä tuu taas yhtään mitään. Tänää en kyl enää lähe mihkää roosteriin. Kattellaan jos vkl jaksais jo jotain. Futista ehkä vois käydä jossai potkii?

  • P-man says:

   eerikki, en osaa selittää. ehkä islannin tuhka tuhosi mun aivot? mut heppi toimii onneks liianki kivasti. kai se on kesä? sinkkuus? te? yksinäisyys? kukas mun kaa enää hengais, ku kaikki on sormustettu ja vangittu siittokoneiks kotoihinsa stna.

   morooooo!!! jos oot jäbä hereillä, nähdäänkö molskilla 10 min p.? tiiäkkö onko sekopää buduaarissaan? aika hiljasta.

 7. femi says:

  ymmärrän..hetki on hyvä selvittää omaa päätään, tietää ainakin sitten mitä tahtoo vielä saada selville, miten toista lähestyä, mutta eihän se ei selviä ennen kuin toisenkin osapuolen päänsisältö hahmottuu selkeämmin..

  toivon todella että asiat löytää takaisin radalleen, ei tämä yöstä toiseen valvominen ja ihmissuhde koukeroiden miettiminen saa muuta aikaan kun tummat silmänaluset ja hiljaisen mielen..

  • P-man says:

   oot niin oikeessa. siks mä lopetin miettimisen ja siirryin paneskelemaan urakalla. aattelin, et unohtaisin mun exän pettämisen ja kaikki, mut vituiks meni. näin yön hiljaisuudessa yksin ollessa se ahdistus ja morkkis iskee. mä kutsun tätä semikuoleman hetkeks. tää on se sama tunne, joka yllätti iltaisin Seijan kanssa. ku rakkaus oli kuollut ja tilalle vain kalseus ja pelko repäistä itsensä irti siitä muikista. sitä kuuluisaa suossa juoksemista lyijypainot olalla.

   joo, eerikki, fudis vois tehdä terää! mikä vitun luuserisekopääkommuuni meistä on tullut? ehkä pitäis harkita omaa kämppää, ku Testos vie meitä turmioon. 😉

 8. Ylle says:

  Erich,
  voi kiitos, on vain vaikeaa yrittää kirjoittaa ruotsin kirjakieltä, koska päivittäin kuuntelen/puhun täkäläistä ruotsia, joka kirjoitettunakin on sellaista ”ja jöö int naantin, vitsi skudu klepose den farkkulegginssit?”, kuten kaverini tässä siskolleen yksi päivä kirjoitti. Pitäisi ehkä hankkiutua puhumaan kirjaruotsia, jotta ei ruostuis kielioppi pahasti! 🙂
  Toivottavasti fammusi tilanne tasaantuisi, tuollainen ailahteleva tilanne on niin raskas seurata vierestä. :c

  P-man,
  auts. Tuo golfmaikka kieltämättä kuullostaa pahalta. Mutta tehty mitä tehty, enää ei auta kuin päästä oman katumisen yli.
  Ja ymmärrän näkökantasi, naisten pitäisi kovasti opetella hyväksymään kroppansa sellaisena kuin on ja hankkimaan itseluottamusta. Aina ei tarvitse olla niin luterilaisen nöyrä, ”oi kuinka minä surkea ja pieni maan matonen” jne, eikä itseluottamusta tarvitsisi aina olla leimaamassa epäterveeksi itserakkaudeksi!

  (Olen nyt todella ylpeä itsestäni, en taaskaan takertunut kertomaan omia kokemuksiani ko. asioista!)

 9. Päivitysilmoitus: Syyt ja seuraukset « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: