Käsiaseista ja Esa Åkerlundista!


Rakkaat ystävät, kansanvallan edustajat, ministerit, romanit ja kaikki muutkin maamme kansalaiset!

Piimänillä on teille uutinen: Porvoon tapauksessa ei ollut kyse siitä, että ase tappoi kolme ihmistä, vaan siitä, että ihminen tappoi heidät käyttäen asetta. Käsiaseet eivät siis riehu Mäkin autokaistoilla, eivätkä ne myöskään vittuile toisilleen. Käsiaseet eivät armahda elinkautisvankeja, eivätkä tee (kuten ei kukaan muukaan) heille vaarallisuusarviota vapautumisen yhteydessä. Ennen kaikkea, käsiaseiden kieltäminen ei poista sitä, ettei ihmiset eelleenkin sekoile. Jossei ole käsiasetta. on puukko, kirves tai dynamiittia. Ihmisten kieltäminen tekemästä jotain ei suojaa ketään. Myöskään vankeusrangaistus – ei edes elinkautinen – paranna suurinta osaa vankeista. Sorry. 😦

Ja mitenkään ennakkoluuloinen en halua olla, mutta kerrottakoon nyt sitten, että tässä tapauksessa ampujaksi epäilty olis romanimies Esa Åkerlund, joka tappoi nuoren vaimonsa 1995. Että selvetin hienoa sakkia., vai häh?

Iltalehden keskustelupalstalta:

Tapahtumahan alkoi siitä että uhrit oli jonossa normaalisti. kunnes tämä manne pamahti auton viereen juttelemaan. kyseli että mikä kone tossa on ja sellasta. sitte oli todennu että voisin ajaa tolla maasturilla yli tästä teijän autosta. noh ensimmäinen uhri totes että noh senkus ajat jolloin manne lähti käymään autolla hakemassa mutkan. tuli takasi auton viereen ja läpsäs kaveria naamaan ja repi lasit pois päästä. heitti ne maahan. Noh sitte tää kaveri yritti nousta autosta ottamaa niitä laseja ni manne ampu tähä päähän. Jonka jälkee yksi uhreista pääsi juoksemaan muutaman metrin autosta karkuun ja sai luodista. viimenen tapettii autoon!”

Lisää Esan aiemmista tapoista ja rötksistä mm. murha.infosta:

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=9272&start=30

Miten helvetissä poliisi voi tutkia tätä tappona, jos romani ampui ihmiset teloitustyylillä päähän? Jossei tällainen teloitusmainen kännikuolema ole erityisen julma, niin mikä sitten on? Vittu soikoon.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Käsiaseista ja Esa Åkerlundista!

  1. femi says:

    surullisen totta. itse tapahtumia melko läheltä seuranneena (entinen porvoolainen, kaveri töissä kassalla tapahtumahetkellä ja ensimmäinen uhri vanhan koulukaverin veli) voi vain todeta ettei ole epäreilumpaa ja turhempaa tapaa menettää ihmishenkiä. aseet ei tapa, vaan ihmismieli sen takana. toki aseella se on helpompaa mutta onnistuu ilman sitäkin jos mieli flippaa. lakia tulisi tiukentaa, muttei sekään ihmismieltä paranna jos näin sattuu käymään…

  2. noora says:

    Aina yhtä iloista avata Iltalehden sivut aamulla ja huomata tämmönen uutinen.. Ei voi kun ihmetellä mikä tätä ihmismieltä riepoo. Se saatananmoinen epäoikeudenmukaisuus mikä tossa on, vituttaa ja surettaa niin mielettömästi, ettei löydy sanoja.

  3. Päivitysilmoitus: Hyvinvointivaltio????? « Ristipissarit

  4. Päivitysilmoitus: Rikos ja rangaistus: Avautumista Mäkkitaposta vol 2 « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: