Hyvinvointivaltio?????


Ensinnäkin vastaus otsikon retoriseen kysymykseen : MY FUCKIN´HAIRY ASS!!!!!!! P-man siis soitti jo kerran sossuun tosta meiän naapureiden tapauksesta. Ja vitun sossulutka sano et kun ei ole tullut ilmotuksia muilta naapureilta ja jos tilanne ei oo pahentunut niin he ei tuu tarkistaan tilannetta. Mulla kilahti täysin. Siis ne lapset kerjää jo herneitä meiän rapussa kun niil on niin nälkä!

Mä marssin tänään sosiaaliasemalle ja huusin ifon ämmälle et me ei soiteta enää yhteenkään puhelinpalveluun niin kauan kun meidän naapurissa hakataan lapsia. Ja ette voi uskoo: vaksit tuli raahaan mut ulos sieltä. Ei jumalauta. Taivuin sit ja soitin viälä perään ja ne sano et mun käytös antaa ymmärtää et mul on päideongelmia ja he ei nää nyt mitään syytä tarkistaa tilannetta kun on kuulemma pian viikonloppukin.

Siis mikä vitun peruste toi on? vittu tänään on torstai. ei saatana!

Oon kattellu tästä meiän etupihan puoleisesta ikkunasta et naapurin likka, olisiko jotain 10-12 iältään, on koko päivän kävellyt ees taas Hämeenpuistoo. Nyt on vielä ihan sikakuuma päivä ja oon tosi huolissani onko se saanut tarpeeks vettä ja mitään syötävää. Otan vielä huomenna sossuun yhteyttä ja sit pitää miettiä mitä tehä, meenkö ite oven taakse pelastaan ne lapset sieltä vai mitä. Mitä tässäkin tilanteessa nyt teet? kun ihmiset haluu hysteerisenä suojella yksityisyyttään mut tietää et se niiden yksityisyys ei tod. oo kunnossa.

Tuli mieleen et just näin loistavalla tää yhteiskunta kasvattaa noita Esa Åkerlundeja. Miten ei kukaan oo nähnyt et tolla jätkällä viiraa pahemman kerran päässä? Jos jätkä on jo kerran yrittänyt tappaa jonkun niin se kuuluu jumalauta laitokseen loppuiäkseen. Arvakkaa tuntuuks nyt aika karseelta se Mäkkärin mainos joka pyörii netissä jossa se ukko käy Mäkin Drive Inissä hakeen siihen mcFeastiinsa koko ajan uuden kastikkeen. jeesus….

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

6 Responses to Hyvinvointivaltio?????

 1. P-man says:

  Joo, ei hyvinvointivaltiossa pistettäis poikaa, jonka äidin (Esa Åkerlundin ex-vaimo, jonka hän siis murhasi 95, kun poika oli 2 vee) huollettavaksi. Esa on siis ollut nyt 16-vuotiaan poikansa huoltaja tähän asti ja vasta näiden surmien myöät huoltajuus yritetään saada isoäidille, jonka kanssa poika on lähes koko elämänsä asunut. mutta lehtien mukaan joutui tapaaman vankilassa isäänsä aina 8-vuotiaaksi, kunnes tajusi mistä on kyse ja oli riittävän vanha päättämään tapaamisistaan. siis mitähän vittua? ei voi olla totta!!!!!!! ei vaan vittu voi. mikä vitun logiikka tossakin on, että sen lapsen on ollut pakko tavata äitinsä murhannutta miestä kouluikäiseksi???? ei saatana.

  sorry avautuminen. käyty jäätävää keskustelua skidiasioista eerikin kanssa… 😦 On se jennakin yksi saatana. lisää viinaa, aivot toimii viel…

 2. Tiina says:

  Toi Tampereen sossun toiminta hieman ihmetyttää, sillä niillä on kyllä velvollisuus tarkastaa joka ikisen heille tulevan lastensuojeluilmoituksen perusteella perheen tilanne.

 3. Tiina says:

  Soittakaa vaikka sosiaalipäivystykseen. Silloin niiden sossujen on toimittava heti. Eli siis se tapahtuu 112 kautta. Soittakaa, kun siellä naapurissa tapahtuu jotain epäilyttävää!

  • P-man says:

   joo, mä nauhoitin eilen kännykkäkameralle sitä mekastusta ja aattelin että ens viikolla marssin hieman hillitymmin kuin yontte sossuun. Tai sitten soitan pätkäni 112:n puhelinpäivystäjälle… Ihan uskomatonta touhua. 😦

 4. Päivitysilmoitus: Pelastakaa lapset dildohyökkäyksellä « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: