Rikos ja rangaistus: Avautumista Mäkkitaposta vol 2


zeomoroo!!!!

Otettiin tuhdit torstaitumut Mansen yössä ja nyt täytyy avautua lisää tästä romanosta, Esa Åkerlundista. Tuli puheeksi iltaa istuessamme tää viimepäivien mielettömyys ja siitä virisikin jäätävä keskustelu.

Golfmaikan mielestä Esa Åkerlundin kaltaiset psykopaatit eli ns. vinoutuneet yksilöt tai mädät tomaatit pitäisi pistää vankilaan, mutta enimmäisaika olisi 10 vuotta. ”On kuulemma ihmisarvoa loukkaavaa pitää ihminen eristyksissä yli 10 vuotta”!

Siis anteeks mitä? Juurihan tässä nähtiin, mitä tapahtuu, kun hullu päästetään vapaalle jalalle lusittuaan rangaistuksensa. Psyko harvoin paranee vaikka kattelis tiilenpäitä sen 3 x 100 vuotta. Mun mielestä tuollaiset kilipäät voisi hyvin sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle koko loppuelämäksi, mikäli se on ainoa tapa turvata muiden ihmisten hyvinvointi, kuten se tässä tapauksessa varmasti olisi ollut.

Golfmaikka kysyi, mihin mielipiteeni perustuu ja miksi mieleni tekee vetää pataan jokikistä Villihevosia- kappaleessa esiintyvän nimeltä mainitsemattoman kansanryhmän edustajaa.
Kas tässä sulle perusteilu nainen! lue ja sisäistä:
– Kun se täyspsykopaatti Kosovon albaani Shkupolli ampui muijansa ja työkaverit Prismassa Sellossa aiemmin, koko Suomessa asuva kosovon albaniyhteisö, hänen vanhempansa mukaan lukien, olivat pahoittelemassa medioissa tämän yhden valuvikaisen idiootin touhua. Teko tuomittiin yhdessä tuumin ja vähemmistön mainetta pidettiin yllä varsin fiksulla tavalla. Mutta mitä romanit ovat tehneet nyt? Olleet hiljaa. Hiljaisuus on hyväksymisen merkki. Sekoilun jälkeen julkisuudessa on nähty yksi ainoa tämän kansanryhmän edustaja, nimittäin psykopaatti-Esan asianajaja Lampinen, joka ei ole välittänyt rodun mainetta puhdistella vaan puolustaa Esaa.

– Toinen rotuun liittyvä tekijä, joka pistää vihaksi: tämä nimeltä mainitsematon romanien etninen vähemmistö sattuu istumaan vankiloissamme suurena enemmistönä esim. omaisuus-, väkivalta- ja henkirikoksissa. Sen sijaan seksuaali- ja talousrikoksissa he ovat aliedustettuja. (Näin muistelin jostain lukeneeni!)

– Kolmanneksi, mannet on rasittavia, koska he eivät halua noudattaa tän yhteiskunnan sääntöjä. Vaikka heille selkeästi viestitä, etteivät he ole tervetulleita tietyntyyppisiin ihmisporukoihin ja ryhmiin, siltikin pitää ängetä mukaan väkisin. Mikä kumma siinä on, etteivät he itse tajua lopettaa yrittämästä, vaikka kuinka sanotaan, ettette ole tervetulleita? Se miksi he eivät ole tervetulleita onkin sit toinen juttu. Ehkä siksi, että heillä on suuri ääni, varkaan ja huijarin maine sekä liian itsevarma ja leuhka tapa kommunikoida toistensa kanssa. Suomalaiset ollaan nöyrää ja suht rauhallista kansaa, eikä me kestetä mitään älyvapaata mölyapinoiden joukkoa meidän ”mailla”.

Sitten persoonaan:

– Ampuja oli diagnosoitu persoonallisuushäiriöiseksi ja hänen rikosrekkarinsa ylttyisi tulostettuna Suomesta ainakin Saksaan. Miksi tällaista ihmistä, joka on oikeasti elukka, pitäisi paapoa? Miksi hänet pitäisi päästää vapaalle jalalle, kun tiedämme, ettei psykopaatilla ole empatiakykyä, eikä hän koskaan opi ymmärtämään tekojensa seurauksia? Eikö muun yhteiskunnan kannalta olisi reilua eristää tuollaiset hullut ikuisesti? Tässäkin tapauksessa kolme nuorehkoa miestä ois edelleen elossa, mikäli Ååkkista olisi kohdeltu, niinkuin oikeasti tuonluokan hullua pitäisi.

– Vihaksi pistää, että tän psykon poika on edelleen hänen huollettavanaan, vaikka asuukin isoäitinsä luona. Mutta miten ihmeessä miehellä, joka murhasi lapsensa äidin, voi edes olla paperilla huoajuus poikaansa? eihän tuolla ole mitään tolkkua!!! Poika kertoi joutuneensa tapaamaan isäänsä vankilassa siihen asti, kunnes täytti 8 ja pystyi päättämään, ettei enää halua tavata isää. Haloo! Millaisen mallin tuo poika on elämäänsä saanut, ennen kuin pääsi asiaan vaikuttamaan?

No niin, saanko nyt inhota tätä ampujaa ihan rauhassa vai vieläkö täytyy perustella lisää? Tätä se teettää, ku uskototaan sinisilmäisesti ihmisen hyvyyteen ja kykyyn muuttaa omaa käyttäytymistään. Psykopaatti ei ole edes ihminen, joten miksi ihmeessä häntä pitäisi paapoa ja samalla vaarantaa ns. kunnon kansalaisten henkiä? Pelkään todella, että tää Esa menee vielä ampumaan poikansa ja tämän isoäidn, kun he onnettomat olivat menneet pahoittelemaan Ååkkiksen hulluutta medioissa. Hekään tosin eivät tehneet sitä pyytämällä anteeksi suomenkansalta niin sanotusti romanien näkökulmasta, eikä kai ole syytäkään. Poikahan on puoliksi hllantilainen ja isoäidistä en tiedä, kummalle kuului, Esan mutsi vai tän murhatun ex-vaimon mutsi.

Saatana, eikö tällä hulluudella ole mitään raaa??? Zeomorony. Öitä.

(Ps. Sori Heli, tiedän, nää on noloja nostoja lapsuusajoila! Hyvin sä vedät;)

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

6 Responses to Rikos ja rangaistus: Avautumista Mäkkitaposta vol 2

 1. justiina-täti says:

  Viitaten edelliseen kommentiini, niin tämän golftädin kohdalla ei ole lieventävänä asianhaarana edes sitä nuorta ikää ja kokemattomuutta. *huok*

  Mistäs me löydettäis teille oikein normaalit, täyspäiset emännät ? Täytyy pohtia 🙂

  • P-man says:

   MÄ oon jo menettänyt toivoni. ne vaikuttaa aina lupaavilta, mut sit tulee jotain ihan katastrofaalista. No, onneks tää on vaan seksisuhdevosu. 😉

   • justiina-täti says:

    Ei, ei ! Toivoa ei saa menettää. Katos ny, miten sulla kävi juhannuksenakin, vaikka niin epäilit: paremmin kuin hyvin ! Täytyy vaan jotenkin muuttaa käyttäytymistä… Itseasiassa suhtautumista naisiin.

    Kokeilepa niin, että kun seuraavan kerran joku sua pokailee (juu, juu, se odottaa jo nurkan takana, sinne vaan ;-)) ja susta tuntuu, että ”ei, ei tää oo mun tyyppiä nainen”, niin annatkin mahiksen. Vaikka nyt ei olis sun tyyppiä. Voit yllättyä. Et ainakaan menetä mitään. Ja kesähän on villien kokeilujen aikaa, vai ? 😉

 2. Pohtija says:

  Amen vaan tällä postaukselle. Samaa asiaa pohdiskelin minäkin blogissani toissa päivänä. Hatuttaa niin satasella kriminaalien hyysääminen!

  • P-man says:

   Jotenkin pistä nyt niin paljon vihaksi, ettei koskaan! kyllä tulee tänä kesänä erityisen paljon mannejen pahoinpiteilyitä. Kannattaa pitää aika hiljaista profiilia toistaiseksi. kyllä ne suomalaisetkin osaa ns. ”verikoston”, vaikkei ketään ehkä hengiltä oteta. tavallaan joo oikeutettua, mutta ei tietenkään hyväksyttävää kuitenkaan.

   • P-man says:

    Täytyykin tulla ajan kanssa vastavierailulle sun blogiin joku päivä! Kiva kun tuli moikkaan Testoksen väkeä ja welcome again! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: