Nymmää htsitä


Saatoin ehkä vettää tässä piänet päiväkännit mut ei se mitään kun nyt on jo pian ilta. Ajattelin sanoo nyt vaan kas asiaa. ensinnäkin 1. MÄÄ VOIN SANOO SILLE JOKA TASAN TIETÄÄ ETTÄ LUEN TÄTÄ/SE LUKEE TÄTÄ ETTÄ VITTU MÄÄ TIÄN SUN JUTU ON IHAN TURHA LÄNKYTTÄÄ NORMAALISTO ARKENA NIINKUN ETTÄ MÄ EN TIETÄIS ETTÄ SÄÄ LUET TÄTÄ JA 2. P-MAN MÄÄ TIÄN ET SÄÄ OO T PUHUNUT JUST TÄN KYSEIZEN TYYPIN KANSSA JA SUN ON KANS IHAN TURHA SELITTÄÄ MULLE JA OLLA #MUKA” TAVALLINE#

Ja ei ny varmaan ketään kiinnosta mut vitun BB_Hennan ja sntin ero ei todellakaan pidä paikkaansa. juttelin tästä yhden mun medfiapastori-asiakkaan kans joka ne tuntee ja siis kyseessähän on seiaksan maksama juttu ja ne on blogissaankin niin muka valmistellu tota juttua ja antii on ollu kauheen allapäin pari viikoo eikä oo kirjotellu ja ny sit paljatstettiin toi ero. mut vittu voin sanoo insidee tietävänä et vetää joo aika hyvää rahaa tästä henna ja Antti ja PLIIS SEISKA KESKI VÄHÄN JOTAIN ÄLYKKÄÄMKPÄÄ VITSIÄ. SIIS ÄÄLLÄ NIINKU Ä_L_YK_K_KÄ_Ä_M_P_ÄÄ!!!! vittu mun piti laittaa tavuviivoja mutta käpslökki veti noi alaviivoiks. no who cares jos ihmiset ymmöärtöää mitä on tarkottanut.

Tietoja yontte
Mies kaupungin kattojen yltä. Intresseissä vastakkaisen sukupuolen muotovaliot, viinit, gourmet, arjen ja juhlan luksus, vaatteet, henkinen ja fyysinen tasapaino. Täydellisyydessä ei ole mitään pahaa -siksi vaadin sitä sekä itseltäni että muilta.

3 Responses to Nymmää htsitä

  1. Loistavaa avautumista! Teitä on ollutkin jo ikävä ;).

  2. P-man says:

    Niin, edelleen, tuu puhuun niinku mies miehelle! et sä oikeesti voi jatkaa välttelyä enää kovinkaa kauaa. Mitä mä sanon asiakkaille? Ja sitä paitse se tsykoloogi käski sun puhua eikä vetäytyä kuorees. YONTTE!

  3. P-man says:

    ja anna ny sen hennan ja antin olla. mitä vittuu sää oikeesti mietit joidenki tuntemattomien tyyppien avioeroa? ketä kiinnostaa.

    ai ni joo. mun ihanainen Outi meni naimisiin Jukkansa kanssa. plaah. 😦 Taas yks hvä nainen avioliittoon ja viel duudson-hörön kanssa. pah. 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: