Kummajainen nimeltä Aleksi Jäntti


Perinteisesti en ole ollut hirveen kiinnostunut politiikasta, koska mun mielestä se palvelee vaan vallassa olevaa enemmistöä ja niiden mielivaltaa. Etenkin täällä Mansessa touhu on lähtenyt lapasesta. Sisäänpäin kääntyneet kimppakerhot keskittyvät kaivelemaan muniaan keskenään ja sit siinä rapsutuksen välissä muistetaan ehkä miettiä jotain virka-asioita. Mutta olennaisempaa kuin keskittyminen duuniin on se munien kaivelu. Seurauksena tästä tulee päätöksiä mm. keskustan sulkemisesta kaikelta yksityiseltä autoliikenteeltä ja ACUTAn kaltaisia floppeja. Manse on hyvä veli-kerhon kehto, ja näin on aina ollut.

Kalju ku kekkonen

Tuttuni tekee gradua nuorten poliittisen vaikuttamisen areenoista ja kyseli multa tipsejä. tehtiin nääs kerran markkinointiviestinnän kurssilla ryhmätyö liittyen samaan teemaan. Tutkittiin poliittista markkinointia sissimarkkinoinnin näkökulmasta. Meillä oli sellainen nuori lempääläläinen äijä Aleksi Jäntti kohteena. Äijä oli mun inttikaverin tuttu, kapteeni Parolasta. Päätti kuitenkin lähtee politiikkaan mukaan ja jätti duuninsa 07 Eduskuntaan pyrkiessään.

Ja jos irtisanoutuu PV:stä näistä syistä, sinne ei ole mitään asiaa takas. On mahdettu asiasta keskustella kotona! Varmaan vaimo tykänny hyvää, ku äijä ilmoittaa haluavansa kansanedustajaksi ja jättävänsä elämäntyönsä armeijassa. Propsit rohkeudesta. No, heikostihan siinä kävi, koska ei päässyt eduskuntaan. Okei, jäi vain joitain satoja ääniä, mutta silti huonompi homma. Positiivista sinänsä, Jäntti on nyt ehdolla uudestaan vaaleissa -11. Ei oo hirveen vaikea arvata, ketä Piimänni äänestää: upseeri, KFOR:n miehiä, ja lätkämies. Mä diggaan tyypistä, joka vaan on oma ittensä, eikä yritä mitään muuta. Muutaman kerran häiskän tavanneena pakko todeta, että hauska on. En tiiä ketään, kuka laskis ni paljon leikkiä kaljustaan ku tää Jäntti. Mainitsi asian ehkä 10 kertaa saman illan aikana, ja aina yhtä koomisessa yhteydessä. ”Kalju ku Kekkonen” oli muistaakseni sen vaalislogan. Jännä tyyppi. Toivottavasti pärjää.

Advertisement

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

7 Responses to Kummajainen nimeltä Aleksi Jäntti

 1. Rambe says:

  hauska tyyppi. Tallaisen kaverin soisi pääsevän eduskuntaan. aika suuria uhrauksia tehty ja voi olla hyvä tulevaisuus tekojen ei bullshitin miehenä. tsemppiä Aleksille! Hyvä pojat että nostitte tämän ehdokkaan esille blogissanne. Iso käsi!!!

  • P-man says:

   Moro Rambe!

   Sori että jäänyt vastaamatta sulle kokonaan! Tunnetko tän kaverin? Oisko meillä mahkut saada äijä haastatteluun blogiin? Ei nyt ehkä Päivän Pimusta mee mut Päivän Poliitikko. 😉

   Oon niin lopen kyllästynyt noihin iniseviin alataloihin ja yleishyvätiuriin, janneojanenvaimosannaojasiin ja hymyilenmuttenosaatehdämitäänsofioihin, että kaipaan jotain uutta tänne Mansen Kokoomukseen! Ehkä mun pitää kaikessa charmissani lähteä polittiisille uralle – sittenkin. Eihän mulla ookaan nyt kun 4 uutta ammattia odottamassa…

 2. Riitta says:

  Menkää nyt hyvät miehet tonne ja fanittakaa. Just aukaistu fb-saitti:
  https://www.facebook.com/seonjantti

  Pätevää.

  • P-man says:

   Katos prkl. Meikä liittyy tukijoukkoon. Olin muuten just tuuppamas blogijubaa ilmoille.. Huh, onkin taas ollut kevyttä hiljaiseloa mut mitäs sitä tuleva isämies muuta…

 3. Hei!

  Kiitos kannustuksesta. Viime kerralla 3085 ääntä, nyt tavoite reilusti korkeammalla. Kaikki tuki on arvostettavaa. Missä haluatte haastatella ja milloin? Huomenna teemme radiomainoksia Ideaparkissa mutta onnistuu tapaaminenkin. Voidaan tehdä myös puhelimella tai sähköpostilla.
  Terv. Aleksi

  Ps. Vaimo kannustaa ja tukee, eikä säti. 😉

  • jake says:

   harmi kun en ei äijjä päässy läpi.prekeleen kiuru!ei sitten muuta kun tiiliä kiinni.

   • P-man says:

    Juu, vituttaa aika huolella. Mut ei kyl jäänyt kii kamppiksesta. Tais olla aika kova taisto paikoista Kokoomuksella ylipäänsä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: