Grilliaddikti
23.11.2010 3 kommenttia
Mä päätin alottaa tässä syksyllä uuden harrastuksen terapeuttini suosituksesta. Mun kuulemma kannattaisi maanisten bisnessuunnitelmieni sijaan/niiden ohella uppoutua johonkin täysin tuottamattomaan, jonka tekeminen tai kokeminen on jo arvo sinänsä.
Mä pohdin ja pohdin. Maalaan en ala.Mulla palaa heti pinna niiden värien kans tuherteluun ja kaikkien välineiden raijaamiseen. Sama juttu savikuppien kanssa. Ällöttää sotkea kädet paskan näköseen lietteeseen.Tosin alastonmalli voisin olla mut mun lerssi vaan stondais koko ajan. Mää jookaan jo muuten näiden mielenterveysjuttujeni takia joten se on enemmänkin pelkkäää renniä ja lääkettäkeholle enkä pidä sitä harrastuksena. Mitään kokkaus/tanssikursseja en ala, se on sellasta väkinäistä lässytystä josta kukaan ei oikeestaan tykkää.
Mut sit mä keksin.Mä päätin et mä alan harrastaa grillejä. Alan kerätä tietoo Suomen parhaista grilleistä ja yritän tietty kokee ite mahd monta.
Ihan ekana päätin tsekata Pizpalan joka on Tampesterissa ehkä lekendaarisin grilli,mut en oo vähään aikaan käynyt kun se on siellä hippien mailla. No mut sanotaanko et aikapian karisi ennakkoluulot ituilusta kun tutustuin Pizpalan ruokalistaan. Jos et jaksa klikata linkkiäniin mää esittelen tässä omat suosikkini.Ihan ykkönen on tää annos:
Kannibaali 11,90
Kebablihaa, pekonia, grillimakkara, filepihvi ja 180g täyslihapihvi
Siis miettikäänyt ihmiset,voi hyvää päivää! Vain ja ainoastaan viittä eri lihaa! Ja aivan mahtava on myös tää:
Iso Poliisi 17,90
Kanarintafile, filepihvi, kebablihaa, pekonia, 180g täyslihapihvi, kananmunaa, ristikkoperunat ja 2 dippiä
Voitte siis uskoo et kun menin Pizpalaan,mulla oli aivan sairaan vaikee päättää mitä söis. No sit iski taas tietty ahneus mistä mun terapeutti sanois,et nyt Jontte sä aloit taas tässä harrastuksessas ahneeks voitontavottelijaks etkävaan voi keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. MÄ OSTIN NE MOLEMMAT! Tulin himaan kassit notkuen ja poikkesin vielä vessan vaaálle punnitteen annokset.Jumalauta.Ne painoi yhteensä lähes kolme kiloo…..
Mä ajattelin eka et syön vaan toisesta osan ja jaan toisen jätkäin kaa. Mut sanotaanko niin et paha poliisi onnistu pamputtaan mut sellaseen euforiaan et muutuin kannibaaliks.Mut onhan se helpompi syödäihan vitunmoinen annos höttömakkaraa kun jotain naudanlihaa. Mut olo on tällä hetkelläihan vitun hirvee ja mä en kehtaa puhua tästä tapauksestamun terapeutille mitään. Vessa on täynnä yrjön ja ripulipaskan roiskeita ja mä silti syön näitä kylmiä tähteitä ja käyn välillä paskalla ja makaan maha kipeenä sikiöasennossa sohvalla. Mä niin aion sanoo mun terapeutille että aloin käydä pienoismallikurssilla. Tää on kuin huume.Ajattelen jo Vaakon Nakkia ja kuulin et Nokialla on paikka josta saa sokerimunkkiin tehtyjä hotdokkeja.
Mitä mä teen? Mun piti ottaa kuvakin niistä annoksista mutta olin ahne ja nopea. Ja haluan vaan lisää. Lipeskö kaikki taas käsistä?
Joo tuo lähti kyllä käsistä 🙂 kannattas varmaa alkaa kiertää jotain muita mestoja ku grillejä?
Just jees! Mä aloinkin olla vähän huolissani niistä iduista… 😉 Welcome back Yontte! This IS life. Huomenna Vaakkoon!!!!!!!!!
hieno harrastus, pakko näin punaista lihaa syömättömänä ihailla 😀 mä voisin tehdä oman versioni ja lähteä kiertämään sitten jotain kahviloita ja maistella kakkuja 🙂