Täällä taas


Aattelin että oisin pitänyt vuoden tauon bloggaamisesta, mutta mihinkäs sitä äijä karvoistaan pääsisi. Vidu mitä elämää takana. Palaan ajan kanssa. Nyt mä lähden vielä yöjuoksulle. Aivan jäätävän hieno keli, vaikka onkin tukahduttavan kuumaa. Vedin aamulla jo puntin ja kävin päivällä rangella mutta kyllähän tähän vielä hölkkää pystyy pistään. Lilakin on mutsillaan, joten on poikamiesviikko vielä.

Meillä oli pikkuisen erimielisyyksiä tän blogin kohtalosta, mutta katotaan nyt, josko jätkät innostuis vielä bloggaan. Yontte oli saanut tarjouksen joltain, joka ois halunnut kirjoittaa kirjan meidän elämästä tän blogin innoittamana. Eerikkiä ei hirveesti kiinnosta, kun se on hengaillut rajojen ulkopuolella.

Cu later motherfuckas.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to Täällä taas

  1. Hepa says:

    Hienoo että täällä on tapahtunu jotain! Jostain tää blogi muistu mieleen ja tartti tulla tsekkaileen. Palailet sitte ajan kanssa tai et, niin tällä blogilla on ihan oma paikkansa ihmisten mielissä. Ei oo vastaavaa. Pitää varmaan lueskella vanhoja hyviä juttuja. 😀

Jätä kommentti