Eerikin esittely

E-richMeitsi eli Erpa pähkinänkuoressa

Meitsi on Testoksen väestä se nuorimmainen – sanomattakin selvää, että pienin, viattomin ja kaikista vastuullisin. 😉

Faija ruotsalainen, mutsi suomalainen = voi minua raukkaa? No ei kai. Vaikka Testokses kannan kuopuksen viittaa, oon kuitenkin perheeni esikoinen. Mul on kohta täysi-ikäinen pikkusisko Ansu, joka myös välillä pyörii mestoilla. Ansu ja Mutsi asuu Tampereella, joten niitä tulee nähtyä aika usein.

Mul on kahden ihmis(?)kämppiksen lisäks vielä yks alivuokralainen, Mitsu The Laivuri! 🙂

Faija asuu uuden perheensä kans Malmössä. Uusioperhe täydentyi 22.4.2010  pikkuveljellä, joka sai kasteessa nimen Axel Oliver. Ei tulla Ansun kans kumpikaan kauheen hyvin toimeen äitipuolen, eli Carolan kans. Ei ainakaan sen jälkeen, kun se manipuloi faijan semisti hylkään meidät. Ainakin taloudellisesti… ja koska mitään suurempaa todellista bondausta ei oo ikinä noin muuten ollut, niin se siitä.

Malmössä tuli hengattua teininä aika paljon sen jälkeen ku muutettiin Manseen porukoiden eron jälkeen. Mun suosikkisukulainen, fammu asuu Uppsalassa, josta mäkin oon kotoisin.

Oon sinkku taas, kun Jennan kans setit meni taannoin vituiks. Erehdyin tosiaan sanoon sille, että rakastan. KAMALAA. Ja kuulemma olin liian innoissani myös uudesta pikkuveljestäni, niin se flippas. Ei ollut kuulemma valmis äidiks ite. Sitähän tässä haettiinkin takaa. Prkl.

Opiskelen nörttijuttuja (webbisuunnittelua, koodaamista ja graffaa(kuten huomaa tyylikästäkin tyylikkäämmästä omakuvasta)) virallisesti ekaa vuotta, vaikka oonki säätäny ton sälän kans jo pienestä pitäen. Töikseni teen friikkuna käyttöohjeiden käännöksiä kieliparilla suomi-ruotsi.

Harrastan kamppailulajeja ja viihdyn paljon Testoksen molskilla – joko yksin aseiden kans pyörien tai jätkien kans kisaillen. Urheillaan muutenki joskus porukalla ja mä piäksen noi vanhukset oikeestaan lajissa ku lajissa 6-0. 😉 Jos en oo urheilemassa tai ulkoiluta Mitsua, nii oon lähes poikkeuksetta liikentees joko skedellä tai Hondalla.

Mitäs muuta… oon kasvissyöjä, tykkään pukeutua rennosti, soitan selloa, pelaan konsolipelejä ja käyn frendien kans viihteellä. Eiköhän tässä olis jo tarpeeks tälle kertaa. 😀

Eiku nii. Se vielä, että vihaan mopoautoja, eli mautoja.

3 Responses to Eerikin esittely

  1. P-man says:

    Ounou…Toi kombo sello, kamppikset, kasvikset ja koodaus. 😉

  2. Tiina says:

    Onks sulla jotain hyvii vegereseptei? Mä ajattelin aloittaa uudelleen mun kasvissyöjän uran monen vuoden tauon jälkeen. Liha on vaan niin YÖK!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: