Reissufiilis


Mihin sitä lähtis? Tekee mieli johonokin kauas, missä hulahulafriidut tanssii alasti rannalla vain simpukat nännien päällä. Kävin kattelemassa taas momondoa mutta toisaalta tekis mieli lähteä johonkin kauemmas. Onko kukaan käyttänyt Aventuran palveluita? Menin yks päivä niiden liikkeen ohi Helsingissä ja jäin seisomaan näyteikkunan eteen. Ehti kulua sekka tai pari, kun liikkeestä kävili mies mun luokse ja niin sanotusti otti tilanteen halteen. Sain esitteen käteeni ja ne kyseli tosi tarkkaan, mistä oon kiinnostunut. Pistivät vielä meiliä perään ja soittivatkin. Tehokasta myyntiä!

Kerron huomenna, miksi veri vetää ulkomaille… Ei vaikea arvata. EI, nyt ei ole kyse lentoemosta.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Reissufiilis

  1. Anonyymi says:

    Bongasin teidän blogin eilen jostain netin syövereistä ja sain just luettua kaikki postaukset. Hauskoja juttuja, mä äänestän blogin jatkumista. Asutteko vielä testossa vai ootteko jo kerenny hajaantua?

  2. Nimetön says:

    joko ois huominen ja kerrot mihin päädyit ja miks? 😉

Jätä kommentti