Kokenut ja kypsä Helena Karihtala – Hjalliksen Päivän Pimu (epistä!)


Kattelin tossa Diilin mainosta ja totesin, että upea nainen tuo Helena Karihtala, entinen Säkkinen. Helenalla olisi ollut mahdollisuus ajautua samaan paskaviemäriin, mihin Susanna Sievinen on pudonnut, mutta ei ole päästäny otetta lipsumaan vaikeuksista huolimatta. Helenan pitkä avioliitto nilkinoloisen hra Karihtalan kanssa päättyi, ja miehen puuhastelut ja valheet paljastui Hellulle muutama vuosi sitten. Hellu-parka luuli elävänsä onnellisessa avioliitossa, mutta paskan marjat.

Helena tapas suht nopeesti nykyisen kihlattunsa Hjalliksen ja muutti osittaintämän luokse Sipooseen. Tai oikeastaan pariskunnalla on kaksikin kämppää, toinen Töölössä. Kerrotaan, että alunperin Helena ja Hjallis tutustuivat työasioissa. Helena onkin suunnitellut Harkimon Sipoon talon sisustuksia, ja upeaa jälkeä tekikin. Ei varmaan nainen silloin vielä arvannut, et tulisi itse kokkailemaan kyseisessä keittiössä hänen ja Hjalliksen uusioperheelle. Helenan Tara-tyttären lisäksi Hjalliksen kautta on tullut pari lisälasta Hjalliksen ja Leena Harkimon v. 2002 päättyneestä liitosta. Herra Harkimolla on lapsi myös kansanedustaja Meri-Kukka Forsiuksen kanssa. Selkeesti osattu purkaa kassit suht näyttävän näköisessä seurassa. Propsit äijälle!

Pinnallisemmat saattaa kuvitella, että Helena olis ulkonäöllisesti parhaat päivät jo nähneen liikemiehen kanssa muista syistä kuin rakkaudesta. Niin, mistäs sen tietäis, vaiks näin oiskin? Mutta ei passaa moralisoida, kun ei tunne taustoja. Ja Helena ja Hjallis kuitenkin vaikuttaa aidosti onnellisilta. En tunne kumpaakaan, mutta muutama naispuolinen ystäväni tuntee Helenan, eivätkä pidä pariskuntaa mitenkään epäsopivina toisilleen. Päinvastoin. Monella kuuluisalla, vaikutusvaltaisella ja rikkaalla miehellä on nuorempi, kaunis ja seksikäs edustusvaimo.

Helena vaikuttaa tasapainoiselta aikuiselta naiselta, jolla on vahva itsetunto ja -arvostus. Hän on selvinnyt valepaskasta tiukalla itsetutkiskelulla, keskusteluilla sekä terapioitten avulla. About nelikybänen Helena suorastaan kukoistaa, toisin kuin näivettynyt ja ajan hampaassa ryvettynyt samanikäinen Susanna Sievinen. Helenan kasvoilla on terve selviytyjän hehku, Susannalla pelkät kuopat. Helena on myös hoitanut hommansa Diilissä moitteettomasti, ja hänen työtään sisustusalalla arvostetaan laajasti! Nostan hattua sille, miten Helena on onnistunut pitämään taloutensa tasapainossa yrittäjänä ja yksinhuoltajana. Susanna sen sijaan on ajautunut pestistä toiseen tehden epätoivoisilta vaikuttavia siirtoja työelämässä. Seiskan biksukuvat ja superpaskat kolumnit oli vain yksi polku. PR-konsultoinnit ja ”manageroinnit” teini-Kristianille oli hämäryyden huippu.

Ammattimallinakin Karihtala on toiminut vuosia ja hänet voi bongata silloin tällöin edelleen jostain katalogikuvista tai naisten lehdistä. Propsit Helenalle. Vaikeat mutta kasvattaneet kokemukset, erinomainen omanarvontunto, kyky olla tuntematta turhaa katkeruutta sekä aikaansaavuus ja energia paistaa naisesta Sipoosta Töölöön asti. Symppaan! Lopuksi muutama asiaan kuuluva foto Hellusta ja Hjallusta. Ehkä osaatte itse päätellä, kumpi on kumpi. 😉 Ai niin joo, tiesittekö, että Hellu on ollut myös Miss Wonderland semifinalisti 1988.

Edit 24.11.:
Ei Hellu olekaan yksinhuoltaja. Pahoittelen asiavirhettä, joka tosin ei muuta suhtautumistani siihen, että Karihtala on huippumisukka.

Lähteet: Kuukkelsson ja joku muinoin ilmestynyt Sara-eukkojen kehti.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

6 Responses to Kokenut ja kypsä Helena Karihtala – Hjalliksen Päivän Pimu (epistä!)

  1. eila lepikko says:

    Kirjoituksessa valtavasti valheita ja kirjoitajan omia luuloja.Aina asioissa on kaksi puolta ja totuus löytyy ehkä vain näiltä kahdelta,ja sitä ei kai tarvitse sivullisille kertoa.Esim.asiavirhe 1.Helena Karihtala ei ole yksinhuoltaja vaan lapsen isän kanssa yhteishuoltajuus.Älä kirjoita omia luulojasi joku voi uskoa ja toinen mustamaalataan suotta.

    • P-man says:

      Moron! Pahoittelen asiavirhettä, kiitsa ku korjasit. Oli Hellu yksinhuoltaja tai yhteishuoltaja, mimmi todella rokkaa! Paha paikka tuo internetti, kun se härskisti kehtaa kertoa vääristynyttä tietoa ihmisistä ja asioista. Eikös blogikirjoitukset ole yleensäkin lähempänä mielipidekirjoituksia kuin tohtorinväitöksiä. Hellu rocks!

  2. Päivitysilmoitus: Kotiutuminen etelään « Ristipissarit

  3. P-man says:

    Onni löytyi vasta kypsällä iällä.

    Harkimo ja Karihtala

  4. P-man says:

    Kattokaas, joku muukin puhuu naaraista ja alfauroksista. Ja Hjallisesta, femmareista ja Hellusta… Argh…

    ”Tästä kiesimäisestä kommentista huolimatta Hjallis ei kuitenkaan ollut tämänpäiväisten medioiden lööpeissä. Kun on tarpeeksi iso kiho, saa puhua mitä huvittaa”.

    NAARASJOHTAJAIN SAAVUTUKSIA

Jätä kommentti