Yontte aka Yön Saalistaja

Olen siis kolkyt ja risat tamperelainen yrittäjämies. Kuten pitkäaikaisemmat lukijat tietäväkin, sairastuin vuodenvaihteessa masennuksen ja burn outin sekasotkuun ja opettelen tässä uutta tapaa elää jotta jaksaisin.

Pidän naisista. paljon. Samoin pidän ihan liikaakin rahasta ja kaikesta mikä kimaltaa. haksahdin jopa viime kesänä teettään Kauko-Idässä itselleni jadekuoret nokialaiseeni ja jadedildon naisvieraideni viihdykkeeksi. En voi ymmärtää sitä, miksi pukeutumisesta ja estetiikasta kiinnostuneita miehiä pidetään hintteinä. Sanottakoon vielä se että mä en ole todellakaan millään tasolla homo ja olen äärimmäisen seksuaalinen ja ihan mies-mies.

Olen P-manin ja E-richin vuokraisäntä. Asustamme sukuni omistamassa aika läskissä kämpässä Mansessa Hämeenpuiston tietämillä. Luukussa on huoneita ja siistinä pidettävää suorastaan liikaakin, joten otin pojat alivuokralaisiksi kesällä 2009. Vuokraa maksetaan siltä osin ”luonnossa”, että p-man työskentelee kaiken markkinointisekoilunsa ohella osa-aikaisesti firmassani. Olen siis hyvinvointiin, elämäntapoihin ja henkiseen kasvuun keskittyneen konsulttiyrityksen tj. Viimeisen vuoden aikana olemme laajentaneet myös mediakonsultoinnin puolelle. Kehittämämme konspeti tältä saralta on Mediapastori. Jos olet esim. mediakonsultaatiota tai esiintymisvalmennusta kaipaava tosi tv-tähti, heitä eka mailia yksityiseen osoitteeseeni yontte@suomi24.fi ja katsotaan, miten voisimme edetä asiassa.

4 Responses to Yontte aka Yön Saalistaja

  1. Tiina says:

    Eikä oo, ku Yontte on ihana!

  2. Päivitysilmoitus: O(u mai good)net Finland « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: