P-Man in Nutshell

Minä ilman lihaksia.

Ennen kirjoitin, ettei mulla ole mitään erityistä kerrottavaa itsestäni, mutta nykyään tilanne on toinen. Tässä tulee, varatkaa ilta aikaa!

Olen reilusti ja vapaasta tahdostani suht meneväinen sinkkumies. Ikää yli 20 mut alle 30. Viihdyn erittäin hyvin hieltä tuoksuvalla salilla, runnon harjumaisemissa lenkkiä ja syön Potkua ja savupekonikabanossia terveysintoilijoiden keskuudessa Testoksessa Mansen Hämptonissa.

Muutin 2009 keväällä/kesällä pois Taka-Huhdista tänne Villa Testoksen humuun Hämeenpuistoon. Toki poikamisboksissa on oma viehätyksensä, koska tää on helvetillinen lukaali, mutta toisinaan kaipaan myös seesteistä omakotitaloasumista ”Justiinani” kanssa. Kaiken kaikkiaan seukkailtiin yli neljä vuotta, josta yhdessä asusteltiin puolet. Exäni Seijan talo, mun tavarat. Talo oli muuten helvetin ruma. Niinku Yontte sen kauniisti ilmaisi ”halpistönö raiskatun pellon laidalla hullulla emännällä”. Kiitos!

Tän tyylinen oon.

Naiset

Seijan ja mun välit on parantunut viime kesästä paljon. Aika on kai tehnyt tehtävänsä, ja tietty tässä välissä tapahtuneet naisseikkailut. Kuka niitä nimiä enää edes muistaa, mut oon tapaillut ainakin heruttaja-Tiinaa, raskausongelma-Juliaa, viiskybästä Golfmuijaa (en tosissani), erästä työkaverin kaveria Piiaa, toimintaterapeuttibimboa, Saaraa, Karitaa, Hanhiemo-Hannaa, Sohvia, puuterialusvaatetypyä yms. Jonkin verran on tullut myös pelkästää kiksauteltuu mimmejä, mut ne on ollut sellaisia win-win-juttuja. 😉

Seija

Seija on ollut se kaikista rakkain ex. Ainoa virallinen avopuoliso. Rotu-bitch. Ihana, fiksu ja hyvännäköinen, mutta sika naiseksi. Petti mua jonkun teinipojan kanssa, käytti surutta hyväkseen mun rahoja, heitti mut Omenahotelliin asuun viime keväänä ja hommas viel mun prätkän tilalle autotalliin design-kangaspuut. Viimeinen lienee pahin… No, teininakki otti ja katos, ja jos oikein oon tulkinnut Seijaa, se koitti vuoden vaihteeseen 09-2010 asti puhaltaa uudestaa liekkiä hiillokseen mun suhteen. Ei kiinnostanut, vaikka melkein kuksasinkin sitä, kun seukkailin samaan aikaan heruttaja-Tiinaa. Hyi mua.

Työ ja koulu

Olen ylikoulutettu lähes kaikkiin duuneihin, joita oon hakenut viime aikoina, mutta onneks Yontte työllisti mut lopulta media-/koulutusalan firmaan. Hieno homma, koska kauppikseen en aio palata. Muutama kurssi ja gradu puuttuu, mut varmaan haen ens vuonna Poliisikouluun. Toisaalta olen henkeen ja vereen myyntimies, ja sillä pitää nyt tulla toimeen. EI Gateskään koskaan valmistunut mistään ja ihan hyvin sil menee. Mutta onneks vuokraisäntäni palkkas mut ! Muuten oisin varmaan edelleen työtön. Siis mut irtisanottiin ”tuotannollisista syistä” about samaan aikaan ku ero tuli. Hieno kombo.. Lopulta tähtäimessä on tietty rikostutkijan jobi ja pesti Jimin Poliisit-tv-sarjassa. Niillä on kuulemma kova vienti naismarkkinoilla.

Outoudet

  • Olen jäänyt kiinni bloggaamiseen ja paheeni on kommentoida omia entryjäni pikkupäissäni. Tiedän surullista, mut mua on alkanut jotenkin kiehtoa kirjoittaminen. Välillä oon pois huudeilta pitkäänkin, koska en kirjoita, jossei ole sanottavaa. Semmosta harvemmin tapahtuu. Sais pitää useamminkin turpansa kiinni.
  • Haluisin palkata oikeesti seksyn harkkarin tstolle.
  • Näen seksiunia meidän naapurin leskirouva Ståhlbergistä korsetissaan, mutta käyn treffeilla huomattavasti nuorempien pimujen kanssa. Onneksi.
  • Rakastan punaista liharuokaa ja vaatteiden tuunausta. Olin ainoo jäbä aikoinani rättikässässä ala-asteella.
  • Urheilen niin kauan ku hikoilen. Jos joskus en saa enää endorfiinejä kattoon, keskityn röhnöttämiseen ja syömiseen.
  • En tunnusta mitään väriä politiikan suhteen, mutta kommunisti tai kapitalistikaan en ole. Kirkko haisee pienten poikien kakalle, joten ei kiitos mulle sen touhun kannattamista.
  • Pengon netistä hassuja mainosjuttuja. 
  • Mulla on kuorma-autollinen siskoja. No, melkein! 😉 Faija eläköitynyt lentäjä ja mutsi viisas tiukkis, joka toimii kasvatuspuolen hommissa. Outo perhe kaiken kaikkiaan
  • Tykkään tehdä källejä pojille, etenki toimistolla ja Yontelle.
  • Sain perinnöksi oman saaren. Ideoita?

Mitäs muuta häh? Lainaten minulle tärkeää henkilöä: ”Olen TOSImies, jolla kuitenkin sydän, aivot ja kikkeli toimivat erillisinä yksiköinä”.

– P-Man

3 Responses to P-Man in Nutshell

  1. Tiina says:

    Hei miksei Tippurista ole juttuja ollut viime aikoina? Eiks se ookaa se sexy harkkari ;)? Meinaakko oikeest, ettet kauppist käy loppuu?

    • P-man says:

      koska se ei ole törttöillyt! Kuka sitä jaksais kehua ja hehkuttaa… Seksikästä siitä ei kyllä saa ees ilman tippuria.

  2. T says:

    Omalle saarelle olis käyttöö… siis jos se on tääl suomenmaas! Mä niin lähtisin täältä ihmisten keskeltä erakoitumaan, siis miehen, koirien, hevosten, lampaiden, lehmien ja kanojen kans… et tarttis sit olla iso saari!

Jätä kommentti