Kommunikaatiovaikeuksia


Tässä täydellinen esimerkki meitsin ja Julian välisestä kommunikaatiosta viime viikkoina. Ymmärretään toisiamme yhtä paljon ku tää kinuskipilotti ja lennonjohtaja toisiaan. Niin kauan, kunnes löydetään yhteisymmärrys tässä seukkailuasiass, voidaan keskittyä harrastamaan hyvää seksiä. Sopii mulle. Sanoinkin just Julialle, että nyt kun ei tartte raskauttakaan pelätä, niin tämä on kaksin verroin rentouttavaa.

Ei tsiisus, mikä viikko takana. Voiko koomisempaa asetelmaa enää ollakaan,kuin käydä pitkäaikaisen ex-kumppanin tukena psykoterapiassa piffipalkalla ja nussia hedelmätöntä toista exäänsä vailla mitään paineita ennen aikaisesta isyydestä? Joku toinen saattais pitää tätä hauskanakin asetelmana, mutta ihan oikeesti tää on kaikkee muuta! Mutta kestetään…minkäs mies sille voi, että on niin heikko, ettei saa taas tilanteeseensa mitään järkee.

Tässä sitä selkeetä viestintää. Ei ihme, että koneita tulee tonttiin…

Terkut vaan faijalle ja luojalle kiitos, että suomalaiset lentäjät puhuu niin selkeetä lontoota. Eihän sitä muuten uskalla enää mihkään matkustaa…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: