Suosittelen


Suosittelen lämpimästä polven paskomista sekä exän kiitollisuudenvelan hyväksikäyttämistä. Namnamana. Tänään kana-feta-pastaa ja jälkkäriksi cream brüleeta ihka aitoon Bayleysiin! Toimii.

Mikähän helvetti noita alakerran naapureita vaivaa, kun sieltä on kuulunut kohta kaksi päivää jumalatonta äijän huutoa, lasten itkua ja ihan kuin tavaroita paskottais pitkin seiniä. Ehkä ne on muuttamassa? Jos ois aikakin. Miten kukaan voi asua neljän kekaran kanssa kolmiossa? Eihän siellä mahtu ees selkääntä kääntään ilman että tönii toista. Ihme touhua. Ståhbergin mammakin kävin eilen jo meidän ovella avautumassa, kun luuli, että melu tulee meiltä. Mutta ei kai nyt sentään. Isojen miesten painiähkinää voikin kuulua, muttei täällä kekaroita sentään asustele. Tai no, Yonten sisko on vissiin ikuisesti 4-vuotiaan tasolla. Täytyy avautua huomenna, mitä se oli keksinyt taas jäyniään…

Toisaalta, mikä mä olen sanomaan, kun vajaa vuos sitten ton meitin vuokraisännän Yonten ollessa idässä järkättiin Eerikin kanssa hieman Källiviikkoja.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

2 Responses to Suosittelen

 1. E-rich says:

  Katokin ettei Seija ala oleen kuin kotonaan… mua vituttaa se sen kyyläys etenkin aina silloin ku Jenna on tääl. ARGH. Pidä se ämmä ees jotenki aisoissa, jos sen kans on pakko hengaa.

  Ja btw, ihmettelin kans tota naapurien kolinaa tos aiemmin päiväl. 0___o

  • P-man says:

   Joop. Pidän, pidän. Eikä se enää ens viikolla tule tänne, kun sen vihainen ukko tulee ulkomailta. 😉

   Kuulitko aamulla, kun oli helvetti irti alakerralla? Ihan kuin joku ois kaatanut kirjahyllyn pöytähopeita. Ja ne kakarat istui taas koko päivän rapussa, kun sieltä kuului leikkien äänet niiden rampatessa porta ees taas… 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: