Miksi lapset pistettiin riehuun Duudsoneissa?


Kun oon esittänyt tän viikon kukkahattutätiä ja kirjoitellut kehitysvammaisista ja alkoholimainonnan vaaroista, niin kitistään nyt vähän lisää. Tällä kertaa tulee tosin aivan aiheesta. Koen velvollisuudeksi aloittaa tästä aiheesta keskustelun, koska oon ittekin 0llut joskus pieni ja viaton poika (nyt olen röyhkeä ja härski iso äijä) mutten olis ikinä keksinyt yhtä idioottikonseptia, kuin tämänpäiväisessä Duudsonit-jaksossa pohjanmaan äijät oli tehny.

Mun mielestä Duudsonit on hauskoja jäbiä. Ainakin tähän asti. Tunnen heistä osan henkilökohtaisesti, ja kaverit on oikeesti skarppeja kundeja. Armeijat käyty, aivosoluja ois ollut korkeekouluihin, fiksut muijat ja ennen kaikkea loistavasti konseptoitu ”Finnstreame”. Mutta mutta mutta…

Tämänpäiväisessä jaksossa pojat tekivät ”kauneusvirheen” ottamalla riehumaan ala-asteikäisiä kakaroita. Pistivät pikkuäijät hakkaamaan autoja, taloja ja ihmisiä pesismailoilla sekä rikkomaan esineitä supermarketeissa. Ja sit nauretaan päälle kuin mielipuolet. Mikä tossa on hauskaa, kun lapset tekee tyhmiä? Kyllä mä näin aikuisena miehenä suon itselleni ja heimoveljilleni kaiken maailman toilailut, mutta mun mielestä noi skidit vois yrittää opettaa paremmille tavoille, eikä ainakaan edistää niiden huonoa käyttäytymistä tekemällä siitä televisiossa ”normaalia”.

Ja Suomea on muutekin haukuttu siitä että lasten väkivallanteot ja ilkivalta on järkyttävissä lukemissa, joten miksi tätä mielikuvaa piti nyt oikein pönkittää? Ja onhan toi nyt vitun typerää toimintaa kenen tahansa äidin tai isän mielestä, jotka yrittää opettaa skidejään edes joillekin tavoille tässä hulluutta täynnä olevassa maailmassa.Joo, naurakaa vaan, mutta jos mun poika oppis Duudsoneista, että on ihan ok muksia ihmisiä pesismailoilla ja pistää paskaks tavaratalon omaisuutta, sai kyllä niin isän kädestä, että tuollaiset opit  karisis hyvin nopeesti.

Tuollaisilla roolimalleilla (vai mitä ne ny on, joita  ihaillaan?!), mitä Duudsonit ja heidän ohjelmissaan vierailleet pikkujäbät nyt ovat, on aika mielettömän suuri merkitys siihen, mitä tavan pikkunassikat nyt tekee. Kun riehuminen, rikkominen ja äälimäisyydet on sallittu telkassa ihan luvan kanssa, niin ei ton ikäinen tajua vielä, ettei niitä voi tosielämässä veivata samaan tapaan. Aivan typerää touhua, tosta tulee taatusti sanomista. Jätkillä harvoin on jäänyt peliäly kotiin, mutta tää lasten sotkeminen aikuisten toilailuun oli kyl floppi. Ymmärrän joo, että hakevat yhä nuorempia katsojakuntaa. TODELLA ISO VIRHE.

Väkivaltaiset lapset on nostettu otsikoihin viime aikoina aivan syystäkin ja oikein hävettää, että muuten fiksut aikuiset tv-tähdet ny menee varta vasten heittään bensaa liekkeihin aivan pelkkää ajattelemattomuuttaan.Tässä muutama linkki aiheeseen liittyen:

http://www.sosiaaliportti.fi/page/0a43cdae-7ac7-4d4f-aea5-8daba40846bc.aspx

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2010/04/22/V%C3%A4kivaltaiset+lapset+huolestuttavat+opetusalan+henkil%C3%B6st%C3%B6%C3%A4/2010476/4

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

11 Responses to Miksi lapset pistettiin riehuun Duudsoneissa?

 1. Kukkahattutäti taputtaa nyt käsiään ja P-man-miehen päätä sekä kehottaaa naapurin sulokkaan ylioppilastytön lähettämään lentosuukkoja: oikein puhuttu ja kirjoitettu, mallit pikkunassikoille tulevat tv-ohjelmista, erityisesti vkivaltaiset käyttäytymismallit.

  • P-man says:

   Ou jeah! Mä niin odotan sitä sulokasta ylioppilastyttöä. 😉 Lupaatko, että tulee sit kanssa, enkä joudu katteleen tota Seija-kähäraakkia enää?

   Pakko muute kysyy ihan mielenkiinnosta ,että tiedätkös Hymyileväinen eläkeläinen, että tarttuuko välivaltaiset käyttäytymismallit jotenkin helpommin kuin niinkuin positiiviset ja mihinkä se mahtaa perustua?

   • tammikuu44 says:

    Se ylioppilastyttö on ihan uupunut, kun se ilmeisesti koko edellisen viikonlopun lähetteli niitä suukkoja Sen sukkahousutkin oli polvesta rikki, kun se palasi kotiin.
    Muuten; on miehen saamattomuutta tai muuta kyvyn puutetta, jos yhtä kehärääkia naisenpuolta,jossa vielä jonkinmoinen haju on tallella, ei saa kohentumaan.

    Väkivalta on niin helppoa, että se helposti tarttuukin. Mutta euromallinen hymyilevä käytösmalli on pitkän opiskelun tulos.

   • P-man says:

    Hymyilevää käytösmallia kaipaisin nyt kovasti. Vaikka pääasiassa kaikki on ihan hyvin, niin kyllähän tää kikkelin kans heiluminen on vähän edesvastuutonta. En ikimaailmassa tahdo yonten asemaan. Aina kun tapaan jonkun uuden muikin työkuvioissa, Y näyttää mulle käsimerkeillä, onko
    a) entinen vosu
    b) nykyinen vosu
    c) tuleva vosu.

    rakenne nyt sit noista lähtökohdista hyvä asiakkassuhde. mut pakko se on tietää tommoisistakin, ettei puhu läpiä päähänsä.

 2. J2 says:

  Hyvä posti jälleen kerran P-manilta. Täyttä asiaa. Duudsoneilla on pitkään ollut asiallinen meno ja toiminta on todella fiksusti brändätty ja varmasti pohdittu pitkälle. Tällainen mauttomuus ja pienet virheet kuitenkin syövät miesten arvostusta ainakin allekirjoittaneen silmissä. Tosin on ne aikasemminkin tyhmyyksiä nuorien kanssa tehneet, mutta ei niitä sentään olla jaksoihin tungettu tuolla tavalla.

  ps. Mikäs tässä blogissa nykyään on, kun koko ajan vaihdatte themeä? 🙂 Onko suunnitelmissa ollut joskus siirtää koko blogi esim. Ristipissarit.fi / .net / .com -domainin alle? Ois mun mielestä kohta jo ihan asiallista, sitten vaan fanituotekauppaa pystyyn ja mä ainakin ostan T-paidat ja lippikset heti! 😀

  – J2 ja Turun kesä ❤

  • P-man says:

   Moi Turun kesän mies! Päätsitkö osingoille kevään ylioppilaisen sulosääristä? Me parkkeerattiin tietty sinne, mihin valkolakkisetkin… 😉 Ai sitä sorjien ja norjien säärien määrää…

   Me ollaan ni helvatan kärsimättömiä jätkiä ettei osata päättää mikä ois hyvä. Ja joo, siirrettäis tää kyl omalle palvelimelle mut on yks ongelma, miten me sit oltais anoja, ku Viestintävirasto jakelee domainin omistajan nimet kaikille? Tuota ollaan täs pohdittu… Tää on aiheuttanut aika paljon häslinkii nääs Mansen piireille ja ei yhtään huvittais menettää asiakkaita ja mimmejä blogin takia. 😉

   mites sun työkuviot? mielenkiintoisia uusia juttua?

   • P-man says:

    eka PR-tuote vois tosin olla kullinlämmitin, virkattu, tai sit mimmeille stringit… 😉

   • oceansoul says:

    No ei kai sen .fi tarvii olla!

    Domainia ostaessa voi maksaa vähän enemmän (private domain registration), jolloin saa tietonsa salaisiksi eli ei näy julkisesti WHOIS-tietokannassa.
    (Tätä palvelua ei saa kuitenkaan automatticilta eli ei kannata tän wp.comin palvelun kautta ostella .com-domainia, jos ei halua tietoja julkiseksi. Mutta siis domainin voi muualtakin ostaa ja silti blogi voi olla wp.comin hostaama, jos ei kotisivutilaa halua lisäks ostella.)

   • tyttö says:

    Mielenkiinnosta kysäisen, että onko tuo sun mainitsema ”blogin aiheuttama häslinki” aiheuttanut viime aikaisen tekstien vähyyden vai onko syy ihan vaan kesässä? 🙂

   • P-man says:

    voi saatana, kirjoitin hirveen pitkän postin ja tässä toisella kädellä kivareita näppäillessäni poistin sen saatana… 😦 mulla on noi perhehuolet yks syy. siskon kolari ja sen aiheuttamat ongelmat on kaatanut koko perheen. jotain kriisiä koko ajan. myös porukoilla menee vähän heikosti ja sekin vetåä suurinta terää pois meikästä. mutsi on tulossa meille asuun juhannuksen jlk, ku haluaa ”etsiä itseään” ja viettää sapattia faijasta… voi luoja sentään. missä vaiheessa tää käänty näin päin, et lapset kuuntelee vanhempiensa avautumista? ei mulla oo tommosiin mitn annettavaa.

    ja sekin saattaa vaikuttaa kyl radiohiljaisuuteen, et seija ehkas vetää kunnianloukkaussyytteestä käräjille. siinähän vetää . en ole koskaan kertonut muijan oikeaa nimeä, enkä ees yksityiskohtia sellaisenaan, mitä ne IRL:ssa on. masentava ämmä se on. hetken jo uskoin muuta. taidan iha vituuksissa kiksauttaa sitä, että menee nykyinen suhde vituiksi…

 3. J2 says:

  No tuli käytyä 1barissa, Passionissa ja Sahassa… Rumaan oltais varmaan tungettu, jossei siel ois jonoa ollu niin helvetikseen… Ja yhdellä ”business-tutulla” oli oma huone Love Hotellissa… Mutta ei jaksettu sinnekään sit lähteä tsiigailee teinejä 😀 Sorjia sääriä oli kyllä liikenteessä, mutta me otettiin ilta aika rauhallisesti 🙂

  No tietysti, jos .fi -tunnarit ottaisitte ni sitten se domainin omistajuus saattais olla onkelma… Mut oishan siinä kieltämättä muutenkin omat häslinkinsä ja tää WordPress.com on pelittänyt teilläkin varsin mainosti 🙂

  Uhmmm, tää kesä menee niin, että jos sataa, niin teen töitä. Jos paistaa niin oon pihalla. Tää on tätä IT-alan yksityisyrittäjän arkea 😉 Pari isompaa projektia PITI lähteä käyntiin, mutta kun mä en oo vastuuhenkilönä niin tietysti mun saamattomat kumppanit jättää kaiken roikkumaan. Helvete, aina pitäis olla taluttamassa kädestä pitäen, että uusia juttuja saatais alulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: