New agen ja palkokasvien synergiaa


Järkeä vai ei?

Yonten innoittamana kävin  piipahtamassa tuolla Uusi Maa -energiafoorumilla. Mielenkiintoisia juttuja liittyen oman osaamisensa kehittämiseen! Uutena jäsenenä meikää ihmetytti hirveest, miks palstalla oli niin kovin negatiivinen yleissävy ja tunnelma. Muutama vanha jäsen käytännössä katsoen hallitsi koko foorumin toimintaa. Ei tieenkään näkyvästi mutta fiksusti piilossa. Uusia,erilaisia ajatuksia esiintuovia dissattiin iha kympillä etenki moderaattoreiden toimesta. Palstan moderaattorit lukitsivat ketjuja mielivaltaisesti ja tekivät satojen foorumilaisten puolesta valinnat sallituista keskustelualueista. Säälittävää. Kannattaisko mieluummin perustaa sit blogi, josta kieltää kokonaan kommentoinnin? Eiks keskustelufoorumin ydin-idea ole, että siellä syntyy keskustelua, kiivastakin ja jopa erimielistäkin? Kertokaa jos oon ymmärtänyt väärin.

Samaan hengenvetoon vakiopalstalaiset kuitenkin jeesustelivat olevansa tavallista väestöä korkeammalla henkisellä tasolla, ns. kehittyneempiä yksilöitä jostain toisesta todellisuudesta. Humpuukihommia! Taitaa olla menny vähän överiks new age -ajatukset? No, onhan ne muutkin kilahtanut noihin uususkontoihin. Muistanette Tom Cruisen sekoilut scientologian kanssa?

Meikä ei tajunnut juuri mitään, mitä osa hihhuleista puheli foorumilla, joten kyselin kokeneemmilta. mistä palstassa todella oli kyse. Sainkin ystävälliseltä palstalaiselta mielenkiintoisen saitin, johon vois joskus ajan kans tutustua. Jos kiinnostaa kosmiset asiat ja tietoisuuden laajentaminen sun muut härpäkkeet, kannattaa piipahtaa tässä blogissa!

Hedelmälliselle tutkimusmatkalleni Uusi maa -foorumilla laitettiin nopeesti piste, kun erehdyin kommentoimaan palstan negatiivisuutta ja moderaattoreiden toimintaperiaatteita kriittiseen sävyyn. Osa palstalaisista kiitteli kovasti että avasin keskustelun arasta aiheesta mutta nähtävästi itseään täynnä olevat adminit vetivät herneen nenukkiin. Vajaassa päivässä ja kolmella viestillä onnistuin saamaan porttikiellon foorumille! Ilman perustelua tai varoitusta. Ei saatana. Enkä ees ottaa viel kantaa tuohon heidän maailmankatsomukseensa…

Kehittyneempi sivilisaatio?Lainaten hihhuleiden omaa termistöä herätin heidän egoissaan negatiivisia energioita maallisella kommunikaatiolla antamalla kriittistä feedbäkkiä yhteistä jumaluutta kunnioittamatta. No voi sun vittu. Ei voi olla todellista!!! Pisti hiukka naurattamaan! Muutama ystävällismielinen kritiikki johti siihen, että nakkasivat meikän pihalle. Ei tsiisus.Ja nämä (yli)ihmiset kutsuvat itseään kehittyneiksi ja korkeammalla tasolla oleviksi yksilöiksi. Nou way. Viimeistään nyt kannattaisi herätä tajuamaan, että sivistyssanakirjan ulkoluku ja psykologeilta varastut termit ei tee uskottavaa sen enempää poliitikosta kuin hihhuleistakaan.

Mikäli palautteen sietokyky on tuota tasoa, taitaa olla tod. pitkä matka sinne syvempään henkisyyteen. Sen pituinen oli se matka meikäläisen henkiseen kasvuun ja uusiin energioihin. En voi suositella Uusi Maa -foorumia kenellekään sen suvaitsemattomuuden ja ahdasmielisyyden vuoksi. Saa Yonttekin alkaa etsiä itseään jollain muulla foorumilla.Jos meikä pyörittäisi tuollaista foorumii, pitäishän sitä nyt pystyä kriittiii vastaanottaan. Jos täälläkin blokkais kaikki tulleet kriittiset kommentit, yksinhän me täällä jauhettais. Ja kukaan tuskin haluis lukea sellaista blogia, jossa kaikki eriävät mielipiteet ja kannanotot on kielletty ja vain yksi näkökulma sallitttu.

Toivottavasti tämä paljon manattu vuosi 2012 pyyhkii noi hihhulit todellakin johku toiseen ulottuvuuteen, ja säästää aidosti kehittyneet ihmiset tän planeetan pinnalla. Ai mut niin joo, suurin osahan meistä tavan tallaajista on niin kutsuttua negatiivista eliittiä, jotka ovat läpikotaansa pahoja, moraalittomia ja vallanhimoisia tyranneja, illuminanteja. Tähän ryhmään kuuluu etenkin kaupallisella (meitsi) tai teollisella alalla tai valtauskontojen tai politiikan parissa työskentelevät tyypit. Suuryritysten johtajat varsinkin ovat helvetistä, koska heidän elämäntehtävänsä on juoksuttaa tyhmempiään ja hyväuskoisempiaan suorittamisen oravanpyörässä. Tsiisus!!! Itte ne ihmiset sen hyväksyy. Myös Jenkkihallitus on ISO paha. He kuulemma salailevat uusinta tietoa ufoteknologioista pyrkien tälläkin hetkellä rakentamaan osalle eliitistä mukavan siirtokunnan Marsiin, minne porukka siirtyy, kun tämä tietoisuus lakkaa olemasta 22.12.2012. Huhhuijaa. Mikä ehdottomuus? Missä? 😉

Pässit naruissaan...

Hauskaa päivää tyypeille, ja älkää nyt unohtako että maailmanloppu tulee 2012. Sitä odotellessa voi vaikka syödä istukoita. Scientologien mukaan se nimittäin vähentää synnytyksen jälkeistä masennusta, joten luulis toimivan muuhunki ahdistukseen! Ainahan voi myös järjestää istukkabileet Kaalikemujen hengessä… 😉

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

One Response to New agen ja palkokasvien synergiaa

Jätä kommentti