Tippuri töppäilee, yllätys!


Mä en osaa enää ku nauraa. Tippuri oli ostanut viime viikolla firman tukkukortille omat safkansa. ”No ku mä aattelin että se on ok”. Äläpä tyttö aattele sit enää. Jontte antoi kunnon koulutuksen kirjanpitoon liittyen ja selitti miks samalla kuitilla ei voi olla sekä omia että firman ostoksia. Mä lähetin sit plikan tänään uudelleen tukkuun. Olin täysin luottavaisin mielin, koska istuin itte samassa briiffissä kuin Tippis ja mulle ainakin tuli harvinaisen selväks, miksi omia ruokia ei osteta firman korteilla. Tippis ei sit oppinut vissiin mitään, koska tänään se ilmestyi toimistolle syli täynnä kaaleja. Jep kaaleja!!! Oli keräkaalia, lehtikaalia, sinappisysteemeitä ja jotain kukkakaalia. Ajattelin ensimmäiseksi, et Yontte on alkanut kans vegeksi ka pyytänyt mimmiä tuomaan salaattiaineita. Meillä on ens viikolla vanhojen asiakkaiden korruptiokekkerit, niin kaalit ois sopinut ajankohtaan. Mutta EI.

Ne kaalikemut oiskin kuulemma Tippiksellä huomenna ja koska sinne on kutsuttu kaikki firman väki, hän oli uskaltanut ostaa antimet firman kortille. ÖÖÖÖÖ… Ei ehkä ihan mennyt nappiin sit taaskaan. Meikä yritti taas selittää, et firmn käyttöön voi ostaa firman kortilla, mutta omaan käyttöön, vaikkakin olisi paikalla firman väkeä, ei kertakaikkiaan voi hankkia tavaraa. ”Mut ku Yontte sanoi…” Voi tsiisus sentään!!! Kuinka käytännön älytön joku ihminen voikaan olla? Tippis ei yhtään osaa soveltaa saamaansa infoo, vaan sen ajattelu välillä kun 3-vuotiaan tasolla tossa kaikessa mustavalkoisuudessaan.

Päätin taas antaa Tippikselle näpäytyksen ja otin kortin pois, kunnes tajuaa selvällä suomella annettuja ohjeita. Lisäksi takavarikoin muijan kaalikassillisen toimiston lukkokaappiin, hommatkoon uudet kemuihinsa. Muija itki ku pieni lapsi niiden kaaliensa perään, mutta tällä kertaa pysyin tiukkana. kaalit saa vaikka homehtua meidän kaappeihin, mut sitä iloa en Tippikselle suo, että se sais taas armoa, vaikka toimii ihan ku joku ysiluokkalainen TET-harjoittelussa. Siikös eukko vasta suuttuikin kun kutsuin sitä tettiläiseks. Itki ja huusi, että mun kutsu Kaalibileisiin on peruttu. Tosi harmi! 😉

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

23 Responses to Tippuri töppäilee, yllätys!

 1. Tiina says:

  Sä vielä Piimänni lakoot tohon Tippikseen.

 2. P-man says:

  Niin, toivottavasti en. Mut onhan sillä ainakin isot kaalit. 😉

 3. E-rich says:

  Ties vaikka se olis jo vähän langennutkin! Ehkä ymmärsin ne taannoiset Tippishässäkät väärin ja hässäkkäkiiman kohde olikin P-man!!! Tää on niin nähty.

  • P-man says:

   Pah, ei enää enempää haasteita: roikkuva ex, lapseton nykyinen ja tulevalla ois Tippis! Ei jumalauta, liikaa yhdelle. 😉

   Missä panomies itte meet? Ja paraski puhuja, ku oot keikannut lesboexästä sen parhaaseen frendiin helvetti! Tai entäs toi herra tuheronvihaaja? Nyt ei ois paljon meikää varaa dissata naissektorilla. 😉

   • E-rich says:

    Haha!! No joo sorry, läpällähän mä… ainakin enimmäkseen. 😉 Joo-o, jännä kyl et menin lankeen exän parhaaseen frendiin. Mut tää on eri asia kerta kyse ei oo mistään kostosta kummankaan puolelta! Karzusta ei oo muuten kuulunu mitään… se ei taida tietää vielä. Sitä ootellessa. x)

    … ollaankin itse asias Jennalla Mitsun kans tää yö ja tullaan huomen sit huntin kans takas Testokseen. Nyt pitää mennä, se olis pientä kauhuleffamaratoonausta tänä yönä. Pitää kuulemma kattoo nyt ku mä oon tääl –> yksin ei ilmeisesti uskalla.

 4. P-man says:

  Aah, selvä! Huomiseen. Hiukkasen mietinki miks läähätystä ei kuulunut ku tulin. 😉

 5. Tiina says:

  Mä veikkaan, että Karzu tulee suuttumaan enemmän salailusta kuin itse asiasta. Mäkin suuttuisin. Varaudu pahimpaan E-rich! Vihainen nainen voi olla arvaamaton.

  Piimän, mä oon niin varma että joku teistä vielä retkahtaa siihen Tippikseen. Vaikka muka ”vihaatte” sitä, niin salaa diggaatte Tippistä.

 6. E-rich says:

  Tiinalla on kyl joku pakkomielle tohon Tippikseen. Se ite haluais kuitenkin vähä maistaa Tippiksen sämpläriä aka tippaleipää.

  Ja joo tiiän, et Karzu tulee suuttuun, mut ei mun mielestä olis ollu fiksua lähtee heti huuteleen asiaa kun ei tiedetty itekään missä mennään tai mihin ollaan menossa… nyt tosin vois jo hiljalleen käydä nostamas kissaa pöydälle. .__.

  • E-rich says:

   Joo-o, vihainen nainen voi olla PAHA. Ja vielä pahempi voi olla vihainen exäfemakkolesbo. 😀

   • Tiina says:

    Mikä Karzusta tekee femakkolesbon :D? Eiks se kuitenkin sun kikulaa oo lutkuttanut?

   • E-rich says:

    No femakon siit tekee jo pelkästään se fakta, et se on Seijan systeri, koska S on varppina aivopessyt sitä jo pienestä pitäen. 😉 Lesbon siit tekee se, et… nii, noh se vaihtoi ihan lennosta naisiin. Eli ei paljoo edesmenneet kikulan lutkuttamiset muuta sitä faktaa…

   • Tiina says:

    Mä uskon, että kaikissa ihmisissä on enemmän tai vähemmän bissepiirteitä. Se, että jos nyt on joku yks naisseikkailu ei tee kenestäkään lesboa. Ihmiset ovat kokeilunhaluisia, ja joku erilainen voi tilapäisesti viehättää.

 7. Tiina says:

  😀 Joo, kuppasen mimmin tippuripimppi on just se asia mitä eniten maailmassa haluan.

  Ei kun te aina jauhatte siitä siihen sävyyn, että voisi olettaa että jotain säpinää vielä on luvassa ;).

  • E-rich says:

   Näin vähän aattelinkin… kukapa nyt pystyis tippuripimpsaa vastustaan? 😉

   • Tiina says:

    😀 Joo. No mä en ajatellut ihan vielä vaihtaa kenttää, niin enköhän vielä toistaiseksi pysyttäydy kyrpäkärpästen iloisessa joukkiossa.

 8. yontte says:

  Hei poijjaat, miten on. Lähdetäänkö ihan vittumaisuuttamme sinne humanistien kaalibileisiin? 😀

 9. P-man says:

  Mua ei oo kutsuttu. enää. Mut puhu Tippurille, Yontte. Pyydä vaikka anteeks tai jotain. Ja sano et tuodaan sille firman piikkiin itte leivottu kaalipiirakka. Pyydän Juliaa tekeen. 😉

  Mut mitä mä Julialle teen? Ei sitä sinne bileisiin voi ottaa. Mä oon just lähössä salilta ja Julia on 16 pintaa asemalla. Käviskö jompikumpi hakee meidät 15 yli? Mä puhun siinä ensin Julian kans ja sanon sit vaiks et tuliillaks joku firman juttu, semivirallinen palaveri! 🙂

 10. P-man says:

  Jos mä oisin nainen ja olisin ollut Eerikin kanssa, mä en IKINÄ alkais lesboksi. Rumemman äijän eessä ehkä joo mut en Eerikin. Eli ihmettelen minäkin kyllä mikä teki Karzusta sämpläritytön.

 11. Päivitysilmoitus: Botoxia boltsiin « Ristipissarit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: