Parisuhdesotkuja


Päivät mutsin seurassa, Tintin FB-tempaus ja superraskas duuniviikko pakotti mut nollausreissulle Amarilloon. Lähettiin Miskan kans liikkeelle, mut siitä tohelost ei hirveesti seuraa ole, silloin harvoin kun se pääsee yksin ulos riekkuun. Tiukka kuri himassa nääs. Frendien kans bilettäessään Miska vetää nakit silmille ja hoitaa suhteita vähä turhan innokkaasti koko Pirkanmaan kanssa. Toisin sanoen sitä ei juuri baarissa näe, kun se ravaa porukasta toiseen ja jubailee yyberkännissä puolituttujen pokejen, tarjoilijoiden ja muiden kylänmiesten ja -naisten kanssa. Rasittava tyyppi tolloin.

Eilenki Miska sano lähtevänsä kuselle ja kappas, ku soitin tunnin päästä et missähän vitus äijä hiihtelee, ni se oli piipahtaa Sahassa ja Fallsissa. Okei, ne nyt on lähellä, mut ois se reiluu vinkkaa kaverille, jos aikoo kadota. Kuitenki kahdestaan oltiin liikkeellä. Onneks Mansela on pieni tuppukylä, et täällä on AINA tuttuu porukkaa, jonka kaa hengata.

Eilinen oli poikkeus. En ollu yhtään läpyskänheittotuulella ja istuin vetää henkee Ipan aulassa sil aikaa ku Miska loi verkostoaan. Tiina tosiaan alkoi koodailla puolen yön jälkeen. Ensin tekstailtiin aikamme ja lopulta se soitti mulle ja kysyi, voitaisko puida tää FB-sotku sen luona. Pakko oli suostuu, koska en tykkää jättää asioita selvittämättä. Yritin kyl viimeiseen asti vältellä sinne menoa. Terveen nuiren miehen ja naisen yö yhdessä pienessä huoneessa, jonka pinta-alasta about 80 %:aa on sänkyä, johtaa poikkeuksetta seksiin. Nooh, ni kävi nytkin. Kalu vei miestä. Onneks saatiin hillittömän nussimisen päätteeks läpikäytyy myös Feissari-sekoilua.

Sophien diagnoosi varmistui. Tiinan mukaan mä en oo huomioinu sitä riittävästi. Se on kuulemma pokettanut mua Feissarissa ja ihmetellyt ku mä en noteeraa sitä. Kertoi likettäneensä mun kuvii ja statuspäivityksii ja mä en ollut reagoinut niihinkään. Privaviestitki oli lukematta ja siitä se suuttuki. Mä yritin selittää, et FB ei o mulle niin tärkeä väline enkä pörrää siellä 24/7 niinku se. Kuulemma pitäis.

Nyt siitä tuntui, etten mä halunnut julkistaa meidän suhdetta Feissarissa, koska mun muijapuoleiset kaverit, jotka kuulemma KAIKKI yrittää iskee mua, ei saa tietää, et tapailen jotain mimmii säännöllisesti. Saatana, mikä teoria. Ei sit pidä ollenkaan paikkaansa. Tiinan mielestä pitää. Ja apua, mimmi oli jopa muuttamassa parisuhdestatuksen sinkusta seurusteleehen. Gulp… Voi luoja.

Mä yritin tentata, et mikä näiden bikinikuvien pointti sit lopulta oli, mut ei se osannut antaa mitään järkevää selitystä. Tai oli sillä semmoisia ajatuksia, et kun se vihdoin on saanut kroppansa kuntoon, niin halus esitellä monen kuukauden työn frendeilleen. Musta toi ontuu aika pahasti. Tiinan mielestä kuvat ei ollu mitenkään erityisen ”seksyjä” mut mä oon edelleen asiasta eri mieltä. Voiko pienet narubiksut päällä ruskettuneena biitsillä tisut törössä ja ass pitkällä otetut kuvat olla muuta ku herutuskuvia? Ja etenki jos niitä postaa 20 kpl:tta kaikkien nähtäväks. Mut näkemysero on siis iso! Mielipiteistä ei voi kiistellä.

Jotenki mulle tuli sellainen fiilis, et mimmillä on hiukka heikko itsetunto. En uskaltanut sanoo vibojani ääneen. Tuli väistämättä mieleen, et miks sen pitää hakee hyväksyntää vartalonsa avulla, eikä esim. älyn lahjoillaan, duunimenestyksellään tms. ja toisaalta miksi se hyväksyntä pitää kerjätä FB:stä?! Sanoinki Tiinalle, et oli asia miten vaa, niin se yrittää olla ni kovasti jotain, että se paistaa läpi säälittävästi. Ne ihmiset, jotka oikeesti on jotain, on sitä yleensä kaikessa rauhassa, eikä niiden täydy paukutella henkseleitään äänekkäästi. Ne huomataan muutenkin. Tästä näkemyksestäkös vasta soppa synty. Sain kuulla sen koulukiusatuks joutumisesta ja itsetunto-ongelmista vähän turhanki kattavasti. Joo, kiinnostaa toki, mut en haluu alkaa enää ikinä kenenkään psykoterapeutiks. Seijassaki on tarpeeks tekemistä.

Ei me lopulta sit saatu asiaa selväks ja miellyttään molempia osapuolia, mut ainaki seksi oli jumalaista. 😉 Kai tää oli sitä ns. sovintoseksiä. Enpä tiiä. Mitähä sitä pitäis ton mimmin kanssa tehdä. Kaikin puolin ihana mimmi, mut hirveetä, ku asiat on jo tässä vaihees tommiosta energiaa vievää säätöö. Mä en nyt yhtään kaipais tätä. Inhoon ihmisii, jotka tekee asiat liian vaikeiks. Semmonen positiivinen välinpitämättömyys ja heissulivei-sun-heiluvilles-rentous on POP!

Jeps, ny mamman kans Pyntsalle munkille ja sit pistän sen kohti Hollolaa. Oma rauha laskeutukoon Testokseen. Luojalle kiitos. Morot kaikille! Koittakaahan kärvistellä krabeissanne. Saas nähdä, miten rumasti tää mun ja Tiinan stoori vielä päättyy.

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

3 Responses to Parisuhdesotkuja

 1. Sophie says:

  Ohhoh,ompas viikonloppu ollut..sanoisinko tapahtumarikas…
  Mua pisti todella silmiin toi facebookin osuus koko touhussa. Taas lisää ongelmia, miehen ja naisen muutenkin jokseenkin kompleksiselle taipaleelle yrittää muodostaa edes jotenkin toimivia parisuhteita. Mutta Kiitos FB:n, ei meidän enää tarvitse huolehtia että mokaisi asiat perinteisin keinon..riittää että ei tuijota/päivitä/TYKKÄÄÄ/kommentoi jonkun Profiilia taukoamatta tai edes usein!! Mä tunnen nyt ihan selvästi jotain myötä-ärsyynnystä, mut en voi käsittää miten kukaan kehtaa loukkaantua ku ei oo ”huomioinu” toista FB:ssä..
  Itselläni on ihan samanlainen kaverineito joka on tosi hyvässä kunnossa ja hyvännäköinen, mutta kun ei riitä että oma mies sen näkee..itsetunto on poljettu joskus maahan ni siellähän se sit on. Ja sehän nyt on fakta että ei se siitä nouse vaikka kuinka kuka hyvänsä facebookissa sillekin toistelee sen upeutta, jos se ite ei itseänsä hyväksy. JA valitettavasti siihen ei juoksu ja karkkilakot paljon auta. Mä oon ainakin hyvällä mielin perannu illan äipän tuomia mustikoita ja päästäny meneen villasukat jalassa, tukka takussa..Ehtii sitä sit taas viikolla puunaan itteensä 🙂

 2. Sophie says:

  Nyt oli pakko selventää, ku huomasin että tostahan saa nyt ihan väärän käsityksen. Eli yritin mongertaa että en ymmärrä miksi joku loukkaantuu tai suuttuu siitä että on likettäny toisen statusta ym. eikä toinen oo sitten siihen vastaillu tai kommentoinu koko aikaa.. tosta edellisestä kun nyt tuli jotenkin se kuva että musta P-manin käytös ois ollu jotenkin tuomittavaa..
  joo eipä muuta..kiitos ja heeei!! (tosi tärkeä kommentti,mutta laitetaan nyt kuitenkin 🙂 )

 3. P-man says:

  S,
  Joo, kiitsa selvennyksestä, tosin hiffasin mitä hait. 🙂 Noin mäkin sen näen, että ei toinen voi suuttua tommoisesta. Ylipäänsä käyttäymist erityistilanteessa pitäis verrata henkilön yleiseen käyttäytymiseen, eikä siihen, mitä muut tekee. Mä en yleensäkään liketä tai kommaa hirveesti FB:ssä, ni miksi tintti ois poikkeus? Sen sijaan jos oisin 24/7 ja iha heavy user tilanne ois eri, jos oisin jättänyt kaikki Tiinan viestit oman onnensa nojaan. Siinä oot iha oikeessa, et miks maailmaan tulee vaan lisää näitä yhteydenpitovälineitä, jotka vaan lisää väärinymmärryksiä mimmiien ja ukkojen välillä. Ja hei, kaikkia keskustelua eteenpäin vieviä kommia Ristipissarit likettää! 😉

  jontte,
  nyt tuli bisnesidea. kirjoitetaan FB-opas pareille:”Minä, sinä ja FB – Näin vältät FB-karikot parisuhteessa”. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: