Bokserianalyysin esitoimet


Sunnuntai sopi tähä hommaan hyvin. Pyykkäsin ja lajittelin kaiks kalsongit ens viikkoista savottaa varten. Pistäkää paremmaks! Meikällä oli nopeiden laskujen mukaan:
– 125 bokserit
– 4 lahkeelliset uikkarit
– kolmet muna-alkkarit (vastustettu lahja!)
– 8 shortsit
– 3 mammarit
– muutamat munarit.

Ja väitän, et ainaki kymmenet housut löytyis Takahuhdist, jos lähtisin oikein ettimäl ettiin. Niin joo, ja ne yhden tangat siel liikennemerkin päällä Kunkkukadulla. 😉 Seuraavaks vedän siteen silmille ja valkkaan noista analyysiin ensimmäiset viis kappaletta. Vai pitäiskö tehä Eerikille jekku, vastalahja partaveden purkittamisesta suuvesituubiin? Perkele sentään, ku poltti kitalakee.Pistäis sen silmät piiloon ja laittais sen kopeloimaan meikän alusvaatteita. Voisin viel kusettaa, et ne oli likasii… Ei toipuis ikinä poikaparka.

Jep, mut ny molskille ottaan svedusta mittaa. Källit saa hetken oottaa. Muksaa sunnuntaita tyypit. Morooo…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

4 Responses to Bokserianalyysin esitoimet

 1. E-rich says:

  Hahaa, meitsi vähä omisti! Ei se pelkkä voima yksinkertasesti riitä. 😉

  • P-man says:

   Myönnän tappioni!

   Mä mietin jo uutta lajia, jossa päteä, ku tsiigaan tätä superpaskaa Ennätystehdasta. Ehkä yritän pukea kaikki kalsarit yht aikaa päälle alle 15 sekunnissa… 😉 Eerikki, oisko ideaa?

   • E-rich says:

    Oooo, vois kyl kehittää jonku Guinnes World Records – Ristipissarit Edition -osion blogiin, jonne ilmestyis esim viikoittain joku meidän ennätys… tai ennätysyritys. xD Tai sit vaihtoehtosesti vaan otettais kolmistaan mittaa toisistamme kaiken maailman lajeissa ja pistetään kusikaaret ym. paremmuusjärjestykseen. 😉 Pistetääs mietintämyssyyn!

 2. P-man says:

  Erkalla leikkaa! Sopii. Ü

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: