Huijaamalla lapsia – Näin säästyt pakkoisyydeltä, mies!


Jatkan vielä aralla aiheella, eli äitiyspakolla. Kävin tosiaan viikonloppuna kanssa treffeillä ja meillä oli oikein mukavaa, ainakin 40 minuuttia. 😉 Tämän jälkeen muija pamautti, että haluaa lapsia mahdollisimman pian, ja tiedusteli mun suhtautumista asiaan. Sick! Mun suhtautuminen kävi varmaan selväks, koska feidasin muijan Facesta ja puhelimesta ja välttelen joutumasta samoihin bileisiin jatkossakaan. Sekopää, muttei suinkaan ainoa! Seija, mun pitkäaikainen exä, ”unohti” syödä pillereitä muutaman kuukauden. Luojalle kiitos, ei ollut meitsin pojista yksikään riittävän hedelmällinen! Tai mistäs minä tiedän, kumpi meistä ei toiminut. Mutta hyvä näin, koska ollaan siis erottukin jo!

Jubailtiin Tiinan kanssa tästä pakonomaisesta lapsen hankinnasta, ja Tiina kirjoitti aiheesta myös pelottavan jutun. Luin kauhukseni, et toi pillerien jättäminen ois yleistäkin! Herra isä sentään!!! Siis ootteko tosissanne naiset, että tiedätte useammanki mimmin, jotka moista harrastaa? No hyi vittu. Kuinkakohan monelle äijälle tulis mieleen puhkoa kortsut ja vaihtaa vaikx pillereiden tilalle jotain samannäköisii vitskui, ku haluaa niin kovasti isäksi? Vai onko se sit niin kuin Mntt kommentoi, et miehet hankkii rooliin sopivan/suostuvan naisen keinolla millä hyvänsä. Eikä muijasta niin viis, kunhan saa lapsen. Ei kyllä meitsin kaveripiireissä onneks ole tommosta huomattu.

Nyt ku oon selvinny alkujärkytyksestä, haluan antaa meidän kakslahkeisten veljeskunnalle muutaman neuvon ja muistutuksen.

Miehet, on olemassa naisia, jotka ovat:

1. Katalia.
2. Kieroja.
3. Itsekkäitä.
4. Pimahtaneita.
5. Vastuuttomia.
6. Hyviä huijareita.

Miehet, me voimme kuitenkin suojautua:

1. OKMA = Omat Kortsut Mukaan Aina
2. Vahdi kortsuja 24/7, myös nukkuessasi ja naiskennellessasi
3. Älä anna naiset istua esim. syliisi ilman, että tarkastat, ettei hänellä ole nastaa tai nuppineulaa takataskussa!
4. Laukea varmuuden vuoksi vaikka seinälle! (Tää ei kyl ole sit mikään real ehkäisytapa, ettäs tiedätte nuorimmatki klopit!)
5. Katso, että nainen ottaa pillerin nähtesi ja kurkista vielä kielen alle ja ikeniin!
6. Tsekkaa, että pillerissä on sama tunnus, kuin, mitä lääkepakettissa. Ainaki mun muijalla oli semmonen samanlainen kuvio, mistä saattoi vähän päätellä, mitä tabuja siinä liuskassa oikeesti oli. D-vitamiinit voi muistuttaa hämäävästi e-pillereitä!
7. Hamstraa vessaan raskaustestejä ja sano naiselle, ettei vedä vessaa pissalla käytyään, koska sinäkin olet vielä tulossa. Mutta et suinkaan hädälle, vaan näytteenottoon. Nerokasta. 😉 😉
8. Älä anna kullin viedä miestä ja painele menee ilman ehkäisyä!
9. Jos vahinko sattuu – siis OIKEA vahinko – ota ainakin sinä vastuu omasta osuudestasi, äläkä sorru samaan keplotteluun, kuin nuo juonittelijat.
10. Jos riskit tuntuu vieläkin liian suurilta, ala munkiksi tai sterilisoi itsesi.

Morjens! Olkaa valppaita ja valveutuneita miehet…

Tietoja P-man
Tosimies, joka kumartaa punaiselle lihalle, tehokkaille moottoripyörille ja itsevarmoille naisille, jotka ei yritä hyväkskäyttää mua. Jyrkkä ei puuterialushousuille, kalaruuille sekä isäehdokkaita etsiville kullikotkille. Btw: itsekin isä vm. 11.

10 Responses to Huijaamalla lapsia – Näin säästyt pakkoisyydeltä, mies!

 1. Niiskunaiivi says:

  Hyvät selviytymisohjeet miehille 😀 Näistä pitäs julkasta joku seinätaulu 😛

 2. P-man says:

  Mä voisin julkaista noista tapettiprintin… 😉 😉 Ja Testokseen tulis sit semmoiset joka huoneeseen…

 3. Reeno says:

  Tosta puuttuu vika kohta: ”Kun mikään muu ei enää auta, ajattele Anna-Kaisa Hermusta.”

  Nii siis jos ei haluu olla munkki tai eunukki. Hermunen pitää hienosti kaidalla tiellä..

 4. JToivonen says:

  Oonkohan mä nää kaikki vuodet syöny nyt D-vitamiineja vai E-pillereitä? Purkissa lukee D-vitamiini, mut mun on pakko tarkastaa asia vielä.

  • P-man says:

   Ainaki sulta on tukka lähtenyt, et varmaan e-pillereitä sit kuitenkin… 😉 Nehän vie miehiltä säännöllisesti käytettynä kaikki karvat. Ainaki multa. 😉

 5. Tiina says:

  Naiset keksii keinot. Tollasia katalia lumppuja on maailma pullollaan.

 6. Niine says:

  Olen itse 27-vuotias nainen ja tunnen luonnollisesti tosi monia muitakin naisia suhteellisen läheisesti eikä kukaan, siis, ei kenellekään heistä minut mukaanlukien todellakaan tulis mieleen hankkiutua raskaaksi ”salaa.” Älä nostata joukkohysteriaa koska mä en millään usko että toi olis yleistä vaan väitän että ne on yksittäistapauksia.

  Lisäksi jos suhteessa joutuu tarkistamaan kumppanin kielen alle että onhan se pilsu varmaan siellä niin mitä mies sellaisessa suhteessa vielä tekee? Mä ainakin naisena olisin tollaisesta miehestä kaukana ja vikkelästi.

  • P-man says:

   Hei 27-vuotias Niine ja tervetuloa kommentoimaan! Toivon hartaasti,et olet oikeessa. Eihän muuten enää uskalla laskea lastejaan liikkeelle kenenkään kanssa. Minä, joukkohysteriaa? En minä, vaan tytöt dear!

   Tää kielen alle kurkkinen oli yhtä vakavasti otettava vinkki, kuin legenda siitä, että liikanmaikat kattoo tyttöjen pöksyihin, kun he sanoo, ettei voi tulla uimaan menkkojen takia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: